Demokrat Zafer

ÜRETİMİNİN %95’İNİ İHRAÇ EDEN BERTEKS TEKSTİL, SON TEKNOLOJİK ÜRÜNLERİYLE R+T TURKEY’DE YERİNİ ALACAK

R+T Turkey, 14-16 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 90 ülkeden ziyaretçileri ağırlaması beklenen fuarda, Berteks Tekstil, çevre dostu üretimi ile yaşanan ortamlara estetik hava katan, kaliteli ve fonksiyonel ürünlerini katılımcılarla buluşturacak.

Güneşten koruma ve otomatik kapı sistemleri alanındaki ticaret fuarı R+T Turkey için geri sayım başladı. 14-16 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuar, sektörün lider firmalarını bir araya getirerek.

Zengin altyapısı ve son teknolojiye sahip üretim tesislerinde ürettiği kumaşlarıyla birçok alanda çözümler sunan Berteks Tekstil geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarda yerini alacak.

1922’den beri bir aile şirketi olarak tekstil sektöründe faaliyet gösteren Berteks Tekstil A.Ş, R+T Turkey’de iç mekânlarda ihtiyaç duyulan yenilikçi ürünlerini katılımcılarla buluşturacak. İnovatif ürünleriyle hem teknik tekstilde hem de ev tekstilinde şık ve fonksiyonel ürünler sunan Berteks Tekstil, pescreen, blackout, akustik pescreen, zebra, biyobozunur screen gibi mekanizmalı ürün gruplarının yanında akustik perdelerini, kaplama drape perdelerini de fuarda sergileyecek.

Ev tekstili üretiminin % 95’ini başta Avrupa, Avustralya ve Amerika olmak üzere 5 kıtada 55’i aşkın ülkeye ihraç eden Berteks, ihracat satış hacmini daha da genişletmeyi hedefliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ