Demokrat Zafer

Bir tosttan daha fazlası

Sabah kahvaltılarının, akşam yenilecek pratik atıştırmalıkların ve gece acıkmalarının vazgeçilmez lezzeti olan tost, dünyadaki her mutfağın hem pratik hem de özgün lezzetleri arasında yer alıyor. 7’den 70’e herkesin kalbini kazanmayı başaran tostları bu kadar özel ve pratik kılan gizli kahraman ise hiç şüphesiz kaliteli bir tost makinesi. Plaka yapısı, pişirme gücü, ızgara özelliği ve ebatlarına göre farklılık gösteren tost ve ızgara makinelerinde kalite ve uzun süre dayanıklılık denilince de Enplus güvencesiyle sunulan Sage tost ve ızgara makinesi modelleri ilk akla gelenler arasında yerini alıyor. Tostların yanı sıra farklı lezzetlerin de kolaylıkla hazırlanabildiği Sage tost ve ızgara makineleri, özellikle okula dönüş döneminde mutfaklardaki en pratik yardımcıya dönüşüyor.

Enplus Sage markalı tost ve ızgara makineleri tost, sandviç, sebze ve et gibi birçok yiyeceğin en lezzetli halini sofralara taşıyor

Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus, satışa sunduğu Sage markalı tost ve ızgara makineleriyle her yaştan kişinin en lezzetli tost rutinine ortak olmayı başarıyor. Özellikle okulların açılmasıyla birlikte ebeveynlerin hayatını kolaylaştıracak olan Sage markalı tost ve ızgara makineleri, yapışmayan yüzeyi, kolay temizlenebilir tasarımı, kalitesi, ızgara veya kızarmış ekmekler için ideal olan teknolojisiyle mutfakların gözdesi olmaya aday.

Tostlardan hamburgerlere kadar birçok lezzeti kolaylıkla pişiren alternatifler

Kimi zaman çocukların kahvaltılarına kimi zaman da beslenme çantalarına dahil olan tostlar, kaliteli bir tost makinesinden çıktığında tadına doyum olmaz bir lezzete dönüşüyor. Sage markalı tost ve ızgara makineleri tam bu noktada her ihtiyaca yönelik çeşitleriyle mutfaklardaki gizli kahramanlarından biri haline geliyor. Serinin içerisinde yer alan Sage Adjusta Tost Makinesi ve Izgara, çelik döküm yüzeyi ile yapışmayı engellerken en özel tatları birer imza lezzete dönüştürüyor. Yüksekliği ayarlanabilir kapağı sayesinde yağsız yumurta bile pişirme imkânı sunan Sage Adjusta Tost Makinesi ve Izgara, barbekü ve ızgara olarak kullanabilme özelliğiyle öne çıkıyor. Serinin öne çıkan bir diğer modeli Sage The Smart Grill Izgara ve Tost Makinesi ise düşük ayarları sayesinde daha hassas yiyeceklerin üzerindeki ağırlığı azaltırken, sandviçlerin üst kısımlarının sıkışmasını önlüyor. Ayarlanabilir plaka eğimi ile mükemmel yassı yumurtalar, krepler ve kızarmış sandviçler yapmak kolaylaşıyor. PFOA içermeyen, çıkarılabilir yapışmaz plakalar ise pratik bir şekilde temizlenebiliyor.

Yemeğin pişme derecesinin kontrolünü mutfağın şeflerine bırakan teknolojiler

Sage markalı The Perfect Press Sandwich Maker modeli, ayarlanabilir yükseklik kontrolü ile kruvasanlardan gözlemelere kadar farklı yükseklikteki açık sandviçler için üst plakayı doğru açıda tutuyor. Uzun ömürlü ezilme kontrol menteşesi, içerideki yiyecekleri ezmeden mükemmel şekilde kızartmak için yarım libreden daha az basınç sağlıyor. Yüzer bir tasarımla birleştirilen kapak, sandviçler için mükemmel baskı uyguluyor. Bu kompakt ünite, minimum tezgâh alanı kaplarken maksimum lezzet sunuyor. Sage SGR700 Tost Makinesi ise 1800 W gücüyle tostlardan hamburgerlere kadar sınırsız bir lezzet yelpazesi sunuyor. Düz ve ters kullanım sağlayan oluklu ve düz plakalar, farklı reçetelere imza atmak için olanak tanırken biftek, hamburger ve paniniden oluşan üç adet One Touch programı sunuyor. Her bir ızgaranın bağımsız elektronik sıcaklık kontrolü ile yemeğin hazırlanmasının kontrolünü her zaman mutfağının şeflerine bırakıyor. Barbekü modu açıkken, artık her biri farklı bir sıcaklık gerektiren çeşitli yiyecekleri pişirmek ve pek çok olası kombinasyon yaratmak kolay hale geliyor.

Balıktan sebzelere kadar en hassas yiyecekler için hassas özellikler

Sage BGR200 Tost Makinesi, daha hızlı pişirme için 2200 W yüksek pişirme gücü sayesinde hem ızgara hem de tost yapma özellikleri ile mutfaklarda çeşitlilik yaratıyor. Izgara tarafında, üst plakanın birkaç farklı yükseklik ayarına getirilmesini sağlayan bir kaydırma mekanizması bulunuyor. Böylece balık, panini ve sebzeler gibi hassas yiyecekler ezilmeden rahatlıkla pişirilebiliyor. Etler söz konusu olduğunda liderliği kimseye bırakmayan Sage Smart Grill Pro ise gerçek bir profesyonel… Cihazın plakalarına gömülü 2400 W ısıtma elemanları ve sıcaklıklardaki küçük hareketleri bile hızlı bir şekilde algılayan elektronik termostatı sayesinde biftek dahi pişirilebiliyor. Entegre bir prob, etin kesin sıcaklığını ölçüyor ve elektronik olarak bilgileri LCD’ye gönderiyor, cihazın pişirme modundan dinlendirme moduna ne zaman geçeceğini belirtiyor. Lezzetli etler pişirmeyi pratik hale getirmesinin yanı sıra kullanım kolaylığı ile de fark yaratan bu cihazın plakaları kolayca çıkarılıp rahat bir temizlik için bulaşık makinesine konulabiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ