Demokrat Zafer

”Cumhurbaşkanı Adayı olabilirim”

Ahmet ÖZAL Tek Parti’nin hedeflerini açıkladı Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal , Tek Parti İstanbul Kartal teşkilatıyla kahvaltıda buluştu.Çok sayıda partililinin katıldığı toplantıda, Ahmet Özal iktadarın ekonomi politikalarını eleştirip siyasete geri döndüğünü ,Türkiye’nin her yerinden dağından taşından vatandaşlardan destek taleplerinin geldiğini söyledi.

Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal,1998’de kurulan İLK Partinin adını TEK  Parti olarak değiştirdiğini Türkiye’de 55 ilde İl ve İlçe teşkiklatlarını tamamlayacaklarını  ve Seçime girme yeterliliğini elde edeceklerini açıkladı.

Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal,Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı.Mevcut yada olabilecek adayların geçmişinin olması gerektiğini, hepsinin iyi insan olabilirler ama Devlet yönetmek başka bir şey olduğunu Pop star seçilmeyeceğini söyleyen Özal Cumhurbaşkanlığı seçimi  anketlerinde çıkan isimlerinin kapasite ve birimkileri nedir ?  kimse bilmiyor dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer liderle görürüşüp fikirlerimi beyan edip onlarında fikirlerini alacağım dedi. Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal Türkiye’nin Ekonomik ve dış politika alanlarında çok büyük sorunların olduğunu tecrübelerini ve bildiklerini paylaşacağını ve yapıcı bir siyaset yapacağını söyledi.

Tek Partinin hedeflerinin hiçbir İttifaka girmeye düşünmediklerini ve baraj sorunumuz yok diyen Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, çok yakında Bursa İl başkanlığı ve ilçe başkanlıklarımızın açılışı için Bursa’da olacaklarını ve Bursalıları ve gençleri partimiz çatısı altında 2. ÖZAL döneminde bizimle yürümeye davet ediyorum dedi.

Özellikle Bursa’nın Rahmetli 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın siyaset yaptığı dönemde her zaman Bursa’nın Özal Ailesi için ayrı yeri olduğunun altını çizdi. Yeni nesil siyaset için sahaya indiklerini söyleyen Özal Bursa’da gördükleri ilgi için ayrıca teşekkür etti

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ