Demokrat Zafer

Mil-Diyanet Sen; İBRAHİM HOCA SÜRGÜN EDİLDİ!

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celalleddin Gül, Tekirdağ Şarköy İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii Müezzin Kayyımı İbrahim Yılmaz, hayırseverlerin bağışladığı yardımları bisikletiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı için sürgün edilmesine sert tepki gösterdi.

Gül; ” Tekirdağ Şarköy’de görevli İbrahim Yılmaz hocamızın yaptığı yardım çalışmalarına karşılık sürgün cezası verildi. Yaptığımız paylaşımlarla kamuoyu oluşturmaya çalıştık ama başaramadık. Hocamızı koruyamadık. Haklı olan değil, maalesef güçlü olan kazandı. Bisikletine yükleyerek götürdüğü ihtiyaç maddelerini muhtaçlara ulaştıran İbrahim hocamıza YILIN İMAMI ödülü verilmesi gerekirken, maalesef İbrahim hocamız haksız bir şekilde ilçeden sürgün edildi.” dedi.

NE OLMUŞTU?

Şarköy Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii’nde Müezzin Kayyım olarak görev yapan din görevlisi İbrahim Yılmaz, hayırseverlerin bağışladığı yardımları bisikletiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

“Veren el ile alan el arasında köprü vazifesi” gören Müeezin Kayyım Yılmaz, “Hayırseverlerimizin bizleri aracı kılarak göndermiş oldukları bot, mont, kırtasiye malzemesi ve diğer yardımları yetim kardeşlerimize ve ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca dört yetim kardeşimize burs veriyoruz. Allah kabul etsin. Destek veren tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırsever kardeşlerimize sağlık ve afiyet, bereketli helal kazançlar nasip etsin.” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ