Demokrat Zafer

NEVA, sofraları ve mutfakları moda ile birleştiriyor. Çeyiz paketlerine yepyeni bir bakış açısı getiriyor…

NEVA Fuara özel çeyiz paketleri konseptiyle TÜYAP’taki Zuchex Fuarı’nda 3. Hall B-40 no’lu standında ziyaretçilerini bekliyor. Sektöründe 2021’in dünyadaki en büyük uluslararası organizasyonu olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, 16 – 19 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek. 1965 yılından beri sektörde yer alan Neva “Seni Anlatan Sofralar” mottosuyla en trend sofra ve mutfak kombinleriyle 4 gün boyunca fuarda ziyaretçilerini ağırlayacak.

  1. Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarının 3.Hall B40 standında yer alan Neva, iddialı koleksiyonlarını sergilerken, fuara özel oluşturduğu çeyiz paketlerinin de sunumunu yapacak.

“Kadın eliyle güzelleşen sofralar fuara yansıyacak!” 

Lansmanını yapacakları yeni koleksiyonlarını, “Mutfak eşyaları sektörünün bilindik formatına farklılık getirmek amacıyla sunduğumuz ‘Mükemmel Kombin’ konseptini tüketicilerimizle buluşturuyoruz” diye ifade eden Neva Pazarlama Müdürü Nazlı Özgül, “Lilyum, Bitter, Rose gibi özel isimlerle adlandırdığımız koleksiyonlarımız, kadın eliyle daha da güzelleşen sofraları temsil ediyor. Zuchex Fuarı kapsamında, çeyizler artık saklanmasın kullanılsın diye buna uygun paketler geliştirdik.” dedi.

Misafir yemek takımı, cam sofra seti, baharat seti, tencere seti, günlük yemek takımı, çatal-kaşık-bıçak takımı, bıçak seti, sürahi, mutfak gereçleri, çaydanlık, çay kahve takımları, ekmeklik ve kepçe çeşitlerine kadar bir mutfağın ihtiyacı olabilecek her türlü detayın düşünüldüğü Neva koleksiyonlarını renklere tutkuyla bağlı genç bir ekip hazırlıyor.

Yüzde yüz Türk sermayesiyle dünya pazarında…

56 yıllık geçmişi ve yüzde yüz Türk sermayesiyle faaliyetlerini sürdüren Neva, son dönemde özellikle Orta Doğu pazarından yoğun talep görüyor. Bayilik sistemi ile çalışan firma, Zuchex Fuarı kapsamında hem yurt içinden yeni bayi görüşmeleri yapmayı hem de yurt dışından gelecek alım heyetleriyle ihracat kanalında yeni pazarlarla iş birliği geliştirmeyi hedefliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ