Demokrat Zafer

Çiftlerin tarzını yansıtan özel davetiyeye rağbet arttı Davetiyeye mühür eklendi, evlenecek çiftler çok sevdi

Yaz ayları evlenecek çiftlerin telaşı ile devam ediyor. Davetiye Dünyası, çiftlere mühürlü davetiye modelleri ile evliliklerin duyurulmasını sağlayan düğün davetiyelerine yenilik getirdi. Davet sahibinin kişiliğini yansıtan davetiyeler, eşi benzerinin olmaması sebebiyle çiftler arasında rağbet görüyor.

Çiftlerin özel günlerinde sevdiklerine mutluluklarını paylaşmak için kullandıkları davetiyeler mutlu günleri hatırlamak için en güzel araçlardan bir tanesi. Düğün sezonu devam ederken davetiyeler de düğünlerin en önemli parçalarından biri olmaya devam ediyor. Davetiyelerde kullanılan yazı tipi, renk ve desen gibi detaylar çiftlerin tarzını ve kişiliğini yansıttığı için son yıllarda özel tasarım davetiyeler öne çıkıyor.

Davetiye imalatçılarının öncü markalarından Davetiye Dünyası’nın sahibi Semih Uykutan, davetiyelerin son yıllarda çok değiştiğini artık kişiye özel davetiyelerin trend olduğunu belirterek, “Kişiye özel mühürlü davetiyeler, son yılların en gözde davetiyesi oldu. İncelikle işlenen mühürler, davetiyelerin üzerinde birer sanat eseri gibi duruyor. Bu zarif dokunuşlar, davetiyeleri sıradanlıktan uzaklaştırarak, misafirlere özel bir izlenim bırakıyor. Unutulmaz bir düğün organizasyonuna imza atmak isteyen çiftlerimiz, incelikle işlenen mühürlerle hazırlanan davetiyelerin üzerinde birer sanat eseri gibi durması ve eşi benzerinin olmaması sebebiyle seçimlerini mühürlü davetiyeden yana kullanıyorlar” dedi.

Davetiye sahibinin kişiliğini yansıtıyor

Kişiye özel mühürlü davetiyelerin isteğe göre hazırlandığı için eşi ve benzerinin olmadığını kaydeden Uykutan, “Davetiyelerde kullanılan mühür, davetiyenin sahibinin imzasını taşıması ve davetiyenin sahibinin kişiliğini ve zevklerini yansıtan özel tasarımlar ile hazırlanıyor. Düğün, nişan, sünnet, doğum günü, yıldönümü, şirket davetleri ve daha birçok davet için kişiye özel mühürlü davetiyeler hazırlanabiliyor. Davetiyenin sahibinin karakterini yansıttığı daha özel bir hale geliyor ve etkinliğe daha fazla anlam katıyor. Davetiye Dünyası olarak, kişiye özel mühürlü davetiyeler ile her zamankinden daha özel ve şık davetiyeler sunuyoruz. Her türlü davet için ve her bütçeye uygun fiyatlarla sunuluyor” şeklinde konuştu.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ