Demokrat Zafer

Banyolarda 2022 trendi: Minimalizm

Ev sahibi olmak isteyenlerin %50sinden fazlası alacakları evin tarzlarını yansıtmasını isterken, 2022nin dekorasyon trendlerinde minimalist tasarımlar ilk sıralara yükseliyor.
Konut piyasası hareketleniyor ve ev satın almayı düşünenlerin %50’sinden fazlası alacakları evin önce kendi stillerine uygunluğunu kontrol ediyor. Bustling Nest’in 2022’nin iç mekan trendlerinin nabzını tuttuğu anketine göre, geleneksel ya da modern stiller öne çıkarken, modernizmin sadelik ve şıklıkla buluştuğu minimalist tasarımlar ise katılımcıların yaklaşık %19’u tarafından ilgi görerek 2022’nin dekorasyon trendlerinde ilk sıralarda yerini alıyor. İşlevselliğin, net çizgilerin ve kesintisiz bir görünümün öne çıktığı minimalist dekorasyon stili, banyolar başta olmak üzere evdeki tüm yaşam alanlarında kendine yer açıyor. 1994’ten bu yana yer ve duvar karoları, vitrifiye ve dekoratif ürünler üreten Seramiksan, banyoda minimalizm trendini Cement, Lava ve Bold serilerine taşıyor.

Metropolitan yaşam tarzı banyo yüzeylerine taşınıyor

Evlerde, kullanıcısının tarzını en çok yansıtan mekanların başında gelen banyolarda minimalizm trendinin yüzeylerden başladığını vurgulayan Seramiksan Direktörü M.Süreyya Çağlar, “Büyük ebatlı Cement ve Lava karo serileriyle kesintisiz yüzeyler oluşturuyoruz. Tasarım bütünlüğünün yanı sıra, endüstriyel dekorasyon trendlerinin vazgeçilmezi beton görünümünü banyolara taşıyan yer ve duvar karoları, minimalist dekorasyon trendine yeni bir bakış açısı katıyor. Açık ve koyu gri renklerdeki Lava serisi metropolitan zevklere hitap ederken, gri, bej ve antrasit tonlarındaki Cement karolar banyolarında etkileyici bir atmosfer oluşturuyor” diye konuştu.

Banyoda bütünsel tasarım

Minimalist banyo trendini bütünsel tasarım anlayışıyla desteklediklerini belirten Seramiksan Direktörü M.Süreyya Çağlar, “En yeni karo koleksiyonlarımızı, minimal çizgilere sahip vitrifiyelerle kombinleme olanağı sunuyoruz. Seramiksan olarak lavabo, klozet ve bidelerden oluşan Bold serimiz ile işlevselliği estetikle buluşturuyoruz. Dar banyo mekanlarında da kullanılabilen seri, mekanları ferahlatıyor” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ