Demokrat Zafer

Tek dokunuşla kahve keyfine doyun… Tchibo’dan yaza özel Strawberry Cheesecake ve Carrot Nut Cake

Kahve uzmanı Tchibo, Cafissimo kapsül kahve portföyünü bu yaza özel birbirinden lezzetli aroma kapsül kahveleriyle zenginleştirmeye devam ediyor. Espressonun yoğun ve yaza yakışan aromalarla harmanlandığı Strawberry Cheesecake ve Carrot Nut Cake kapsül kahveleri, kahve tutkunlarına benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

70 yıllık kahve uzmanlığı ile gerçek kahve lezzetini buluşturan Tchibo, zengin bir lezzet yelpazesine sahip Cafissimo kapsül ailesiyle farklı damak tatlarına hitap eden seçenekler sunmaya devam ediyor. Aroma çeşitliliği ve kullanım pratikliğiyle kapsül kahve severlerin vazgeçilmezi Cafissimo kapsül ailesi, bu yaz iki yeni ürünü Strawberry Cheesecake ve Carrot Nut Cake ile espressonun klasik lezzetine farklı bir dokunuş getiriyor.

Güneşte olgunlaşmış çilek ve nefis cheesecake senfonisi Strawberry Cheesecake, ceviz ve tarçın dokunuşlu havuçlu kek lezzeti Carrot Nut Cake kapsül kahveleri; Tchibo’nun koyu kavrulmuş espresso çekirdekleri ile buluşarak ilk yudumundan itibaren damağınızda bıraktığı tat ile kahve severlere benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Tchibo’nun kapsül kahve makineleri ile Strawberry Cheesecake ve Carrot Nut Cake lezzetlerini tek dokunuşla hazırlayarak keyif anınızı hızlıca yaratabilir, gerçek kahve deneyiminin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

https://www.tchibo.com.tr/

Tchibo Hakkında: Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 13 ülkede 1000den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimoyu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan’da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupanın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949da Hamburgda kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya’nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ