Demokrat Zafer

GÜRSULULARDAN HAŞİM ÖZTÜRK’E: BAŞKA ŞANSIMIZ YOK, SİZDEN YANAYIZ

HAŞİM ÖZTÜRK SAHADA: ÇİFTÇİMİZ DE BURSAMIZ DA KAZANACAK

CHP GÜRSU’DA: GÜRSU’YU DA BURSA’YI DA ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

GÜRSULULARDAN HAŞİM ÖZTÜRK’E: BAŞKA ŞANSIMIZ YOK, SİZDEN YANAYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi “Gürsu’ya Sözümüz var” diyerek Gürsu’daki çalışmalarını hızlandırdı. Gürsu Belediye Başkan Adayı Haşim Öztürk’e ziyaretleri sırasında yurttaşlar, “Başka şansımız yok, sizden yanayız” diyerek destek verdi.

Seçim heyecanı dört bir yanda sürerken, adaylar da çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Bursa’nın tarım ve tekstil sanayisi alanında önemli merkezlerden biri olan ve 100 bine dayanan nüfusuyla Gürsu’da değişim için harekete geçen Haşim Öztürk, ilçeyi baştan sona ziyaret ediyor.

Gürsu’da bu hafta Adaköy, Yenidoğan Mahallelerini ziyaret eden halkla bir araya gelen Öztürk, tekstilde çalışan işçileri de unutmadı. Halkın sorunlarını yerinden dinleyerek çözüm önerilerini anlatan Öztürk’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Artan enflasyon karşısında alım güçlerinin yetersizliğini vurgulayan yurttaşlara Öztürk, “Sosyal belediyecilik ile Gürsu’da refahı artıracak çalışmalara imza atacağız. İstihdamı artıracak meslek edindirme kursları ile işsizlik sorununu çözeceğiz. Tarımıyla ünlü ilçemizde kooperatifleri aktif hale getireceğiz, çiftçilerimizin kazancını artıracak, tüketicilerin daha ucuza gıdaya ulaşabilmesinin olanaklarını yaratacağız.” dedi.

“EMEKLİLERİMİZ GÜNDEMİMİZDE”

Sanayi Sitesi esnafı ziyaretinde esnafın sorunlarına ilişkin Öztürk, sanayide emekli olmuş ve halen çalışmak zorunda kalan vatandaşlar için de iyileştirme çalışmalarının gündemlerinde olduğunu belirtti.

“BOZBEY İLE BURSA’YI GÜLÜMSETECEĞİZ”

Öztürk, 9 Şubat Cuma günü İspir Meydanlı Köyü Derneği’ni Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ile gerçekleştirdi. Bozbey’in yanı sıra ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş da eşlik etti. Üyelerin katılımının yoğun şekilde gerçekleştiği toplantıya Yenidoğan Spor Kulübü Başkanı Hasan Kurt, Maden Köyü Dernek Başkanı Recep Ayabakan, Bursa İspir ve Pazaryolu Derneği (BİSPADER) Başkanı Ahmet Tahtalı da katılım gösterdi.

Gürsu ve Bursa’da ortak aklın hakim olacağı bir yönetim için yola çıktıklarını belirten Bozbey ve Öztürk, hem Gürsu’yu hem de Bursa’yı gülümseteceklerini söyledi. Şeffaf, ulaşılabilir ve hesap verebilir bir belediyeciliği hayata geçireceklerini belirten Öztürk, Bursa’yı gülümsetmeye Gürsu’dan başlayacaklarını söyleyerek desteklerini beklediklerini ifade etti.

 

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ