Demokrat Zafer

Pizzabulls’a Yeni Pazarlama Müdürü

100’e yaklaşan şube sayısı 17 yılı aşkın deneyimiyle, FMCG sektörünün iddialı oyuncularından yerli restoran zinciri Pizzabulls, insan kaynağını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda önemli bir atama gerçekleştiren şirketin yeni Pazarlama Müdürü Murat Duyan oldu.

 

2006 yılında sektörel bilgi ve tecrübeye sahip bir ekip ile yola çıkan Pizzabulls, bugün pizza sektörünün sevilen markaları arasında yer alıyor. Firma, bu başarısını kaliteli insan kaynağına yatırımıyla sürdürüyor. Bu kapsamda deneyimli yönetici Murat Duyan markanın Pazarlama Müdürü olarak, hızlı, etkili ve kaliteden ödün vermeden yoluna devam eden şirketin başarısına katkı sağlamayı amaçlıyor.

 

15 yıllık sektör deneyimiyle Pizzabulls’a yeni kan

Sakarya Üniversitesi Maliye bölümünden 2008 yılında mezun olan Murat Duyan, Okan Üniversitesi Satış ve Pazarlama bölümünde Yüksek Lisans eğitimine devam ediyor. Kariyerine Vona Elektrikli Ev Aletleri’nde başlayan Duyan, sırasıyla Asal Gıda, İlkson Film ve son olarak Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri’nde Pazarlama Aktiviteleri ve Müşteri İlişkileri Takım Lideri görevlerinde bulundu. Pazarlama, müşteri deneyimi yönetimi, dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, etkinlik yönetimi, sponsorluk çalışmaları konularında deneyim sahibi olan Duyan; kampanya yönetimi, çağrı merkezi yönetimi, gizli müşteri faaliyetleri, satış ve promosyon aktiviteleri, perakendecilik, BTL, ATL reklamcılık, fuar, seminer ve B2B etkinlik yönetimi gibi pek çok farklı alanda da mesleki tecrübe ve yetkinliklere sahiptir. Duyan, evli ve bir çocuk babasıdır. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ