Demokrat Zafer

“Kardeşim Olur musun?” Projesine Alkışlı Destek!

Simbiyoz Aktivite 2021 yılında başlattığı projenin yeni ayağını burada gönüllü gençlerin, gönüllü öğretmenlerin, özel bireylerin -özel eğitim gerektiren çocuklar-  ve ailelerin katılmış olduğu “Kardeşim Olur musun?” projesi gerçekleştirildi. Projeye tam destek veren sosyal yardımlaşma kampanyaların önde gelen ismi Ayşegül Kavuşturan da tam destek verenlerden. “Çiçek Toka örmek, öğrenmek ve bize eşlik etmek isteyen herkesi bekliyoruz.” moduyla Bursalıları etkinliğe davet eden Kavuşturan; İYİ Parti Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Sözcüsü Büşra Şahin, geçmiş dönem MDK Üyesi Şeyda Şahin, 28’ci dönem İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Dilek Durak, Nevin Çakar ve Süheyla Uysal gibi Bursa’nın dinamik isimlerinin bizzat gelerek projeye destek vermelerinden dolayı memnuniyetini belirtti.

Kavuşturan; “”Kardeşim Olur musun ? ” gönüllü gençler ve özel gereksinimli gençler arasında arkadaşlık bağlarının geliştirilmesi, toplumsal farkındalık kazanılması, empati duygusunun gelişmesi ve sosyalleşmeye katkı sağlanmasıdır. Bu amaçla düzenli aralıklarla gençlerimiz için toplu etkinlikler düzenlemektedir. 11 Temmuz Günü yapılan etkinlik kapsamında özel velilerimiz ve gönüllülerle birlikte etkinliğe imza atmanın gurunu ve mutluluğunu yaşadık” dedi.

Simbiyoz Aktivite’nin kurucularından olan Hülya Aras’ta “Gönüllümüz sevgili Ayşegül Kavuşturan, çiçek toka, atölyesi gerçekleştirdi ve gönüllü kuaförümüz Mustafa Kemal Kumak saç atölyesinde gençlerin saçlarını yapılan tokalarla süsledi, müziğin birleştirici gücünü kullanarak müzik öğretmenimiz Hatice Seher Tanrıverdi beden perküsyonu çalışması gerçekleştirdi. Bu anlamlı güne emekleri ile katkı koyan herkese teşekkür ederiz. @hatice_seher_tanriverdi @gulayseninorguleri @aysegulkavusturan @mustafakemalhairstudio #kanbağıdeğilcanbağıolsun.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ