Demokrat Zafer

Starbucks, Türkiye’deki 20. yılını çok özel ürünlerle kutluyor

Kahve kültürünün dünya çapında popülerleşmesinde önemli bir rol oynayan Starbucks’ın, bu yıl Türkiyedeki 20nci yılı. Yıl boyu devam edecek kutlamalara, Barista Şampiyonası’yla başlayan marka, 20nci yılına özel termos ve kupa koleksiyonu hazırladı. 5 farklı üründen oluşan sınırlı sayıdaki koleksiyon mağazalarında yerini aldı. Markanın 20nci yıl kutlamaları için misafirlerine de tatlı bir sürprizi var.
Kahve kültürü son yıllarda tüm dünyada hızla yaygınlaşırken, bu trendin ülkemizde de başlamasında önemli bir rol oynayan Starbucks, Türkiye’deki 20‘nci yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Barista Şampiyonası ile kutlamalara başlayan marka, 20’nci yıla özel olarak termos ve kupa koleksiyonu hazırladı. Beş farklı ürün çeşidinden oluşan koleksiyon, Starbucks mağazalarında ve Hepsiburada.com‘da satışa sunuldu. Koleksiyonun yıldızı ise; markanın logosunda da yer alan Siren kızı.

Türkiye’deki 20. yıla özel koleksiyonda Siren kızı vurgusu

Türkiye’deki 20 yıllık yolculuğunu özel bir koleksiyonla taçlandıran marka, termos, seramik kupa ve soğuk içecek bardaklarına markayla özdeşleşen Siren kızını taşıyor. Denizci kasabası Seattle’dan çıkıp tüm dünyaya yayılan Siren kızının hikayesini deniz kızı renkleriyle ürünlere yansıtıyor. Sınırlı sayıdaki koleksiyona Starbucks mağazaları ve Hepsiburada.com’dan ulaşılabilir.

Bu kurabiyelerden yıldız çıkıyor 

Starbucks’ın 20’nci yıl aktiviteleri bunlarla sınırlı değil. Starbucks, 5 Temmuz itibarıyla mağazalarında Starbucks mobil uygulama üzerinden 150 TL ve üzeri harcama yapan misafirlerine sınırlı sayıda üretilen Şans Kurabiyesi hediye ediyor. Misafirleri Şans Kurabiyeleri’nin içindeki ilgi çekici mesajların yanı sıra bir de kod bekliyor. Misafirler, Şans Kurabiyesi’nin içinden çıkan hediye kodları, artık mobil, kart ve nakit fark etmeksizin her ödemede yıldız kazandıran Starbucks mobil uygulamasındaki hesaplarına girerek sürpriz yıldızlar kazanabilecek, hesaplarındaki yıldızlarla hediye kahve alabilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ