Demokrat Zafer

CW Enerji’den sürdürülebilir gelecek için bir anlaşma daha

  • CW Enerji, birbiri ardına anlamalara imza atmaya devam ediyor. Firma ile Ayranpınar şirketi arasında arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla KDV hariç toplam 3.050.000,00 USD tutarında sözleşme imzalandı.

  CW Enerji anlaşma yaptığı firmalara bir yenisini daha ekledi. CW Enerji ile Ayranpınar şirketi arasında arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla sözleşme imzalandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, güneş enerjisi sektöründe güçlü anlaşmalara imza atmaya devam ettiklerini söyledi. Bugüne kadar birçok firma ile birbirinden güzel anlaşmalar yaptıklarını ifade eden Yılmaz, “Ayranpınar Hayvancılık İnşaat Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile de bir sözleşme imzaladık. Firmamız ile Ayranpınar arasında arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla KDV hariç toplam 3.050.000,00 USD tutarında sözleşme imzalandı. İki firma için de anlaşmamız hayırlı olsun” dedi.

Yüksek kalite anlayışı

Güneş enerjisi sektöründe güçlü anlaşmalara imza atarak sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamaya devam edeceklerinin altını çizen Yılmaz, şöyle devam etti: “Kurulduğumuz günden bu yana büyüme odaklı yaklaşımımız, yüksek kalite anlayışımız ve yüksek teknolojiye sahip üretimimiz ile çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Yeni teknolojiler sunan, tüm ürün ve hizmetlerinde önceliği müşteri odaklılık ve yüksek kalite olan, sektörde fark yaratan bir firmayız ve bununla gurur duyuyoruz. Amacımız güneş enerjisinin kullanımı yaygınlaştırmak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakmak.

Yaptığımız her bir anlaşma ile de hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ