Demokrat Zafer

ÇATSANDER; Mağduriyetimiz Üzerinden Mal Kapma Yarışına Girenler Hüsrana Uğrayacaklar!

25 haziran pazar günü gerçekleştirilen Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Toplu İşleri Yapı Kooperatifi’nin 2022 Genel Kurulu’nda ÇATSANDER Başkanı Zekayi Akdoğan ve 20 mağdur arkadaşının toplantı esnasında kapıya dayanmasını önce polis barikatı ardından da ÇATSANDER Başkanı Zekayi Akdoğan ve Başkanvekili Aydın Çitil’in soğukkanlı davranışıyla BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ile ikili görüşmesi sonrasında da Bilgit’in  Çataltepe’de mağdur 100 kadar esnafla görüşerek; “Mağduriyetinizin derecesinin yüksek olduğunu, bir mülk için dişinizden, tırnağınızdan, mutfak giderlerinizden, emeğinizden artırarak harcadığınız mevlaya rağmen hayallerinizin yıkıldığını biliyorum. Ben hiçbir arkadaşımızın bu süreçte mağdur olmayacağının sözünü veriyorum. Kritik süreçte sizinleyim.” diyerek gerilen ortamı soğutmuştu.

BESKOOP Başkanı Erol Köse ve Yönetimi, yeni genel kurulda başta borçlanma olmak üzere yeni yetkilerde aldı. Çataltepe’de 3200 mağdur esnaf olmasına karşın BESKOOP’da mağdur dahi olmayan yaklaşık 720 kadar esnafın üye olması ise soru işareti. ÇATSANDER’in kuruluş amacı ise kooperatif ile bağı olmayan mağdur esnafı bir araya getirmek. ÇATSANDER Yöneticilerinin geçen yıl ellerindeki evraklarla Bursa Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu dava açılmasına da az bir süre kaldığı öğrenildi. Aralarında zamanın BESOB Başkanı Arif Tak, BESKOOP Başkanı Erol Köse’nin de bulunduğu yönetim ve denetimde bulunan 50 kadar kişiyle zamanın TOKİ Genel Müdürü olan şimdi Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan hakkında başlatılmış kapsamlı bir araştırma dosyasının Başsavcılık makamında 2022/81824 hazırlık numarasıyla bekletildiği ifade ediliyor. BESKOOP Başkanı Erol Köse’nin dava açılmadan olağan genel kurulu alelacele yapmasının da sebebinin bekletilen dosya olduğu ileri sürüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Lütfü düz dedi ki:

    Bu insanlığın baş belası zalim zihniyet haksız olduğu halde nasıl oluyorda bu kanunları kendi lehine hizmetine amade edebiliyor
    Haklı olduğumuz halde haksız muamelesi görüyoruz yoksa kanunlarda zalim i zalimden yan mı ben Lütfü Düz yaşım 60 bu yşıma kadar devletime ve milletime hiç diyet ödetmedim ama bazı insan müsveddeleri varki adeta bir sülük gibi kan emici kene gibi devletin milletin sırtına yapışmış,tıpkı beskop denilen paravan kuruluş yöneticileri ve bu vurguna kayıtsız kalan besob başkanı meslek odaları başkanları gibi,eyyy güzel memleketimin güzel yöneticileri zalimlere hizmet için sizleri seçmedik Bursa Kestel çataltepe san,sit, 3000 mağdur olmuştur çatsander sizlerden yardım bekliyor sanayi dükkanlarının bize zamanında tesim edilmedi ve deyer kazandı şimdi zalimler muteşem yiyiciler siz yiyemessiniz biz biz yiyicez diyerek elimizden almaya çalışıyorlar bu suç bizim deyil işi zamanında bize teslim etmeyenlerindir dünya ve ahirette elimiz yakanızda olucak .

BİR YORUM YAZ