Demokrat Zafer

KARARLIYIZ ÇATALTEPE’Yİ MUTLAKA BİTİRECEĞİZ

Yapı Kooperatifi’nin 2022 Genel Kurulu Nilüfer Küçük Sanayi’deki BESOB Tesislerinde gerçekleştiriliyor. Divan Başkanlığını Aydın Çıkıkcı’nın yaptığı kongreye BESOB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şaban Fethi Yıldız, Akademik Odalar Başkanları ile esnaflar katıldı.

BESKOOP Başkanı Erol Köse ve yönetimi üyelere faaliyetleri anlatacağı kongrede tansiyon yüksek. Köse’nin Çataltepe için hazırlattığı yol planı tartışmaları da alevlendirecek. Olay çıktı. ÇATSANDER Başkanı Zekayi Akdoğan ve Yönetiminden 20 kişi salona alınmadı. BOSKOOP Yönetimi kendisine olmayanları almayacağını açıkladı. Polis barikat kurdu.

Yükselen tansiyonu ÇATSANDER yöneticilerinin devreye girmesiyle ortam yatıştı. BESOB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit mağdur esnaf temsilcileri ile görüştü. Bilgit, ÇATSANDER Başkanı Zekayi Akdoğan ve Başkanvekili Aydın Çitil’in devreye girmesiyle Çataltepe mağduru 100 esnafla görüştü. Bilgit; “Ben ve yönetimimiz sizlerin yanan ciğerlerinizi görüyoruz. Sizlerinde her konuda destekçiniz olacağız. Sonuna kadarda sizlerle birlikteyiz. Sizin ayağınıza bağlanan prangalarıda müzakere ile ortadan kaldıracağız.” dedi.

BESKOOP Başkanı Erol Köse ise faaliyetleri anlatırken; ” Yapmış olduğumuz üst düzey yöneticileriyle görüşmelerde TOKİ’nin kooperatifimize verdiği rakam inşaat maliyetini bile solluyor. Biz 3 müteahhit ile bize verilen bedelin 1/3’ne bu imalatı bayramdan sonra başlatıyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ