Demokrat Zafer

Karacasulu Uğur Usta’nın lezzetleri damakları mest ediyor

İzmir’de 2002’de kurulan Karacasulu Uğur Usta Restaurant eşsiz lezzetleri ile müşterilerine hizmet veriyor…

Karacasulu Uğur Usta Restaurant İzmir’de Karacasu’ya özgü lezzetlerle 2002’de kuruldu. Usta ellerle hazırlanan pidelerden kebaplara, çorbalardan tatlılara, temiz, taze ve güvenli lezzetler müşterilere en özenli şekilde sunuluyor. Birbirinden lezzetli ve titizlikle hazırlanmış çorbalardan, etin büyük bir lezzet şölenine dönüştüğü kebaplara, Karacasulu Uğur Usta Restaurant’ta yeni bir damak tadı yakalayacaksınız. Enfes bir tazeliğe sahip olan malzemelerle hazırlanan pide çeşitlerinden, yemeğin ardından tüm gününüzü tatlandıracak tatlı çeşitlerine aradığınız her şey sizi bekliyor.

2002’den bugüne hizmet vermeye devam eden ve büyük bir müşteri memnuniyeti oluşturmayı başaran Uğur Usta, “Taze, Temiz, Güvenli” sloganı ile eşsiz lezzetleri, taze, temiz ve güvenli bir şekilde deneyimlemeye davet ediyor. Misafirlerinin beğenisine sunulan tüm lezzetler, tamamen doğal ve taze malzemeler kullanılarak deneyimli ustalar tarafından özenle hazırlanıyor.

Restaurant’ın kurucusu Uğur Gün Usta, 1996 yılında mesleğe başlamış. Çıraklığını İzmir Buca’da eniştesinin yanında yapan ve ustasından öğrendiği işini büyük bir dikkatle sürdüren Uğur Usta, “İşini severek yap, işine saygı duy, sonrasında çıkan ürün de güzel olur, sunduğunuz hizmet de güzel olur ve el lezzeti de buna eklenince, tarifsiz bir lezzet şöleni yaşarsınız” sözleri ile lezzet sırrını açıklıyor. Yıllardır benimsediği tek bir husus olduğunun altını dikkatle çizen Uğur Usta, “İşini sevip, işine saygı duyacaksın ki; güler yüz ve müşteri memnuniyeti oluşsun. Müşterilerimizden gelen tek bir ‘ellerinize sağlık’ sözü bizim için paradan daha değerlidir” sözleri ile müşteri memnuniyeti merkezli bir iş yaptıklarına dikkat çekiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ