Demokrat Zafer

Tavşanlı’da “Eraslan” Farkı!

Tavşanlı Belediyesi’nin atom karıncası Belediye Başkanvekili Naci Erarslan, 2004 Mahalli İdareler Seçimleri’nden günümüze Kütahya’ya bağlı Tavşanlı’nın adeta bel kemiği. Gerçek bir hayvansever olan Naci Erarslan tam bir doğa dostu. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne 5 aylık bir zaman kaldı. İlçedeki dengeler ise Naci Erarslan’ın kararına bağlı. 2019’da Ak Partiden Tavşanlı Belediye Başkan aday adaylığını koyan Naci Erarslan partinin kurulduğu 2001 yılından beri partiden gönül bağını hiç koparmadı. Partide ve Tavşanlı Belediyesi’nde çeşitli görevlerde bulunan Naci Erarslan ilçeyi de en iyi tanıyan fiziki özelliklerini iyi analiz eden bir isim.

Naci Erarslan; “AK Partimiz ile çıkmış olmak benim için ayrı bir övünç kaynağıdır. Ancak bu bizim için hiçbir zaman bir şahsın tanıtılması, bir kişinin öne çıkartılması, yüceltilmesi hareketi değildir.  Bizler bu vatan, bu millet için canını vermekten çekinmeyen bir davanın temsilcileriyiz. Ama yine bizler bu vatanı, bu milleti her şeyin en güzeline ve en iyisine layık gören ,bu yönde projeler geliştiren insanlarız. Hemşehrilerimizle zaman zaman yaptığımız sohbetlerde de dile getirdiğim gibi, bütün üyelerimizin ve aday adayı arkadaşlarımızın partimizin her kademesinde görev alabilecek ve bunu layıkı ile yerine getirebilecek siyasal bilgi ve beceriye sahip olduğuna yürekten inanıyorum.

Dolayısıyla bunun bir rekabet değil, yarış olduğunu düşünmekteyim. Neticede biz şahsi bir rekabette değil Tavşanlımıza daha iyisini verebilme yarışında olan insanlarız. Üzerimize düşen toplumun her kesimi ile işbirliği içinde olmak, şehrimizi kucaklayarak, birlik ve beraberlik ruhunu diri tutmaya özen göstermektir. Sayın Başkanımız ve partimizin karar mercileri elbette ki doğru olan ve hayırlı olan tercihi yapacaktır. Bizler de bu tercih sonunda hemşerilerimizin de takdirini alan Tavşanlımız için hayırlı olan işlerle ve kişilerle yine Tavşanlı için çalışmamızı sürdüreceğiz.  Türkiye’’yi hak ettiği yere taşımada lokomotif görevi üstlenen, ulusal ve uluslararası siyasette ,gerekse yerel siyasette örnek teşkil eden AK Partimizin ikinci yüzyılda da çıtayı daha da yükselteceğine inanıyorum. Allah bu kutlu yolda yolumuzu hayreylesin, akıbetimizi hayır eylesin. Bu kadim milletin ve onun lideri Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer almak için çıktığımız bu yolda, Allah’ın bizim için hayırlı olanı nasip etmesini diliyor,2024 yılı 31 mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin milletimize, memleketimize, Tavşanlımıza hayırlar ve güzellikler getireceğine inanıyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ