Demokrat Zafer

Bahçeli’den Millet İttifakı’na tepki: Damlarına kar yağdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Millet İttifakı’nın seçim sloganına tepki göstererek, ”Bahar getireceğiz diyenlerin damlarına kar yağdı” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'den Millet İttifakı'na tepki: Damlarına kar yağdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli, partisinin 28. yasama dönemindeki ilk grup toplantısında şu ifadelere yer verdi:

Değerli milletvekili arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler, TBMM’nin 28. yasama döneminin, 1. yasama yılının ilk grup toplantısının hemen başında hepinizi hürmetle selamlıyorum. Bizleri alnı açık, başı dik kavuşturan rabbime sonsuz şükrediyorum. 14 Mayıs seçimi sonucunda vekil seçilen arkadaşlarımı kutluyorum.

“14 MAYIS’I REFERANDUM GÖREN PARTİLER TARİHİN YANLIŞ YERİNDE KONUŞLANIP GİTTİ”

Yeni yasama döneminin hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımızın nice görkemli reformlara kapı aralamasını Allah’tan niyaz ediyorum.

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin kesin sonucu 30 Mayıs Resmi Gazete’de ilan edildi. 2 Haziran’da TBMM çağrısız toplandı ve ant içme töreni yapıldı. TBMM göreve başlarken ettiğimiz yemin kuşkusuz bağlayıcıdır. Siz değerli arkadaşlarım başta olmak üzere vekillerimizin ettikleri yemine bağlı kalmalarını diliyorum. 3 Haziran’da da sayın cumhurbaşkanımızın ant içme yemini gerçekleşmiştir.

“TÜRK MİLLETİ, MUHTEŞEM VARLIĞA SAHİP ÇIKMA BAŞARISI GÖSTERMİŞTİR”

Seçimin 6. gününde yeni kabinenin göreve başlaması ülkemiz adına önemlidir. Siyasi kriz yıllarını geride bıraktık. Gergin bekleyişler raf ömrünü doldurmuştur. Kurulamayan, kurulsa da yürümeyen koalisyon hükümetlerinden iz kalmamıştır. 14 Mayıs seçimlerini aynı zamanda referandum olarak gören partiler tarihin yanlış yerinde konuşlanıp kaybetti.

Milletin sözü üstüne söz, iradesi üstüne bir irade olamayacaktır. Türk milleti 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta dosta güven düşmana korku salmıştır.

Türk milleti kaderine, geleceğine ve muhteşem varlığına sahip çıkma başarısını göstermiş, zilletin defterini dürmüştür.

“TÜRKİYE, BİZİ MAHÇUP ETMEDİ”

MHP, toplamda 5 milyonun üzerinde oy sayısı ve yüzde 10.7 oy oranına sahip olmuştur. Elde ettiğimiz bu sonuç başarıdır ve saygındır. Hiç şüpheniz olmasın ki yerimizde sayamayız. Daha fazlasına talip olmalı ve bunun için emek harcamalıyız. 4 Eylül 2021 tarihinden itibaren 2023’e hazırlandık, Türk milleti bizi mahçup etmedi.

MHP bu vasfı ile nadide bir siyaset ekolüdür. Türk milliyetçileri kritik bir dönemde üstlendikleri bir görevin idraki içerisindedir. Milliyetçi Hareket’in 54 yıllık emeklerini heba etmeyecek tarihi bir şuura sahiptir.

“BAHARI GETİRECEĞİZ DİYENLERİN DAMI KARLA KAPLANMIŞTIR”

“Bizim çürüklerle yolumuz ayrıdır. Zor mücadelelerle bugün MHP TBMM’dedirZillet ve zulmün hakimiyeti için neredeyse ayinler yapılmıştır. Vatanımızla hesabı olanların ve yerli işbirlikçilerinin, medya gücünün baskıları birer birer aşılmıştır. Cumhur varlığını korumuştur. Cumhur ittifakı TBMM’de üstünlüğü yine kazanmıştır. Türkiye’nin istikrarlı gelişimine milletimiz omuz vermiştir. Bizlere güvenen vatandaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, vekil adaylarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Baharı getireceğiz diyenlerin damı karla kaplanmıştır. Direne direne kazanacağız diyenlerin ocağına incir ağacı dikilmiştir. CHP’ye yuva yapan guguk kuşları taşıyıcısına sırt dönmüştür.

“BARAJA TAKILACAĞIMIZI SÖYLEDİLER COŞKUN SEL GİBİ AKTIK”

İlk kez seçilerek 28. dönem TBMM’de yer alan tüm vekillerimize ve Cumhurbaşkanlığı kabinesine başarılar diliyorum. Hain bir kuşatmayı yendik. Kiralık anket şirketlerinin kuyruklu yalanlarını ezip çiğnedik. Çöktü dediler dimdik doğrulduk. Oyumuzu 2-3 gösterdiler aldırmadık. Baraja takılacağımızı söylediler coşkun sel gibi aktık. Bitti dediler yeniden güç devşirerek koşmaya başladık. Alınlarına yapışmış etiket fiyatlarında ne yazdığını iyi biliyoruz. Biz alayını birden görüyor ve yaklaşan hesap gününü dört gözle bekliyoruz. Varsın biraz daha avunup kendilerini kandırsınlar. Türk milletinin kudretini eninde sonunda görecekler.

Türkiye, ekonomisi ve diplomasisi ile kavga yerine kucaklaşmayı öne alan anlayışla önümüzdeki yüzyılı fırsata çevirecektir. Ülkemizin öncelikli sorun alanlarından biri kimliksiz, heyecansız muhalefet anlayışıdır. Demokrasimizde bir kamburdur bu anlayış. Birbirlerini yiyip tüketmeden orta yolu bulmaları tavsiyemizdir. CHP genel başkanının hala milletin mesajını anlayamamış olmasıdır üzüntümüz.

“VEKİLLİK KAPAN, KENDİ EVİNE GİTTİ”

Köylüleri suçlamak milli iradeye saldırıdır. Bu milletimizi derinden yaralamış ve CHP’ye oy verenleri üzmüştür. Haklarını teslim etmeden, onların gönüllerine girmeden hiçbir sonuç alınamaz. Defalarca uyardım. Güvenme dostuna saman doldurur postuna dedim. Vekillik kapan kendi evine gitti. Daha birkaç gün önce Ankara’yı sel aldı. Emanete tıpkı İBB başkanı giibi hıyanet etmiştir. Ankara’ya bir çivi çakılmadı. 14 Mayıs akşamı 5. sınıf çadır tiyatrosunda kazandık diyordu ama şehirlerinde kaybettirdiklerini herkes görmüş oldu.

BAHÇELİ’DEN 100 İL BİN İDARİ YAPI MESAJI

100 maddelik yeni anayasa teklifimiz hazırdır. 100 maddelik anayasa teklifimiz müzakere etmek için hazırdır. Yeni yüzyılda yüz il bin idari yapıyla gücüne güç katmış bir Türkiyeyi inşa etmemiz mümkündür

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ