Demokrat Zafer

BaumitAkademi Yollarda ile Türkiye’nin her yerinde eğitimler başlıyor

Avrupa’nın mantolama devi Baumit, tümyapı sektörü paydaşlarının gelişimine destek olmak amacıyla 2016’da kurduğuBaumit Akademi Yollarda ile bu yıl yeni eğitimler vermeye hazırlanıyor. Bireyselbilinçlenmenin çok önemli olduğuna inanan şirket, Baumit Akademi Yollarda aracılığıylayapı sektörü profesyonellerine yönelik yeni inovasyonları, sistem ve ürünlerhakkında teknik bilgileri aktardığı ve interaktif uygulamalar gerçekleştirdiği eğitimlerdüzenleyecek.

Baumit, Türkiye’nin her yerinde yapı sektörüprofesyonellerine Baumit Akademi Yollarda ile eğitimler düzenleyip onlarıngelişimini destekleyerek sadece bir üretici olmadığını bir kez daha kanıtlıyor.Sistem üreticisi ve çözüm ortağı olan şirket böylece paydaş zincirini oluşturanen değerli halkalardan olan bayilerin ve uygulamacıların sektör dinamikleriniyakından takip etmesini sağlıyor. Bu sene geniş bir eğitim takvimi hazırlayanBaumit; Marmara, İç Anadolu, Ege, Akdeniz ve Karadeniz Bölge Eğitimleri kapsamındabayileriyle ve uygulama ekipleriyle bir araya gelecek.

Benzersiz Jel teknolojisi ileüretilen üstün performanslı mantolama harçları deneyimlenecek

Profesyonellerdenson tüketiciye kadar konu ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen herkese kapılarınıaçmaya hazırlanan Baumit Akademi Yollarda, eğitim ve toplantılarda ısı yalıtımsistemleri ve sağlıklı yaşam alanlarıhakkında önemli paylaşımlarda bulunacak. Katılımcılar Baumit’in yepyeniinovasyonu olan benzersiz Jel teknolojisini yakından tanıyacak. Jel teknolojisiile krema gibi bir kıvam alan yeni nesil mantolama harçları sunan Baumit, buteknoloji ile diğer harçlardan farklı olarak elle uygulanabilmesinin yanı sırasıva makineleriyle de çok kolay ve hızlı bir şekilde uygulanabilme imkanını sektörprofesyonellerine anlatacak. Jel teknolojisi ile yeniden tasarlanan Baumit openContact, Baumit StarContact Whiteve Baumit ProContact ürünleri ile artık daha kolay, hızlı ve sürdürülebilirçözümler sunduğundan bahsedecek. Sunumsonrasında katılımcılar Baumit Akademi eğitmeni eşliğinde Baumit’in Jelteknolojisine yönelik performans testlerini gözlemleyerek birebir uygulamafırsatı da yakalayacak. Farklı şehirlerde yapılacak eğitimler sonucundakatılımcılar hem farklı bir serüvene dahil olurken hem de Baumit dünyasındakiyenilikleri doğrudan deneyimleyebilecek.

Dünyanın ilk çözünen torba teknolojisine sahip yapı harcı Baumit ALL IN Beton’un avantajlarıanlatılacak

Baumit Akademi’ye dahil olankatılımcılar yapı harçları sektöründe dünyada bir ilk olan Baumit ALL IN Betonile de tanışacak. Harç içinde çözünen torba teknolojisine sahip Baumit ALL INBeton hazır kuru beton harcının, torba atığı oluşturmayan ve doğal elyaflarlagüçlendirilmiş yapısıyla çok daha hızlı ve kolay uygulama imkânı sağladığıbilgisi işin profesyonelleriyle paylaşılacak. Tüm yeni imalat ve tadilat işleriiçin mükemmel bir çözüm sunan Baumit ALL IN Beton’un işlevsel ve çevre dostubir ürün olarak tüm dünyada dikkatleri üzerine çektiği, beton ihtiyacı olan heryerde inovatif torba teknolojisiyle fark yaratan bir ürün olduğu ve yüksekmukavemetinin yanı sıra düşük toz salımıyla da temiz şantiyelere vesürdürülebilir bir geleceğe katkı sağladığının üstünde durulacak.

Cephelerde sonsuz tasarımolanağı sunan geniş ürün yelpazesini tanıtacak

Baumit’in dış cephe boyalarıve hazır dekoratif kaplamaları eğitimin öne çıkan başlıkları arasında yer alacak.Her cephenin kendine özgü bir karakteri olduğuna inanan Baumit, geniş ürünyelpazesiyle tasarımcıların cephe tasarımlarında tamamen özgür olabilmesi için BaumitDesignLife cephe tasarım ürünlerini piyasaya sunuyor. Sıva ve boyanın bir aradakullanıldığı Baumit GranoporTop hazır dekoratif kaplama, çimento esaslıkaplamalara göre çok daha uzun ömürlü olmasıyla dikkat çekiyor. BaumitCreativTop silikon takviyeli özel tasarım sıvası ise kıvamı ve 6 farklı boyutusayesinde sonsuz doku seçeneği sunuyor ve çalışma kolaylığı sağlıyor. Baumit’indoğal ve ışıltılı yüzeyler için geliştirdiği MosaikTop özel mozaik sıva,içeriğindeki doğal kuvars agregaları, mika pulları ve 30 farklı renk seçeneğiile cephelerde doğal taş görünümü sağlıyor. Baumit’in cesur cephe tasarımlarıiçin geliştirdiği Lasur, Metallic ve Glitter efekt boyaların farklı tonları, cephelerdestandart boya uygulamalarının dışında, özgün, farklı, doğal, geleneksel veyamodern özel efektler yaratmayı mümkün kılıyor. Eğitime katılacaklar ise yurtiçi ve yurt dışında bu ürünlerle tasarlanan cepheleri görme ve dokuuygulamalarını deneyimleme fırsatı yakalayacak.

Sağlıklı yaşam alanları hakkındaçarpıcı bilgiler verilecek

Baumit Klima Sağlıklı Sıva veBoya Sistemleri’nin optimum iç mekan hava kalitesi oluşturmadaki rolünedeğinilerek geleneksel bir yapı malzemesi olan kirecin doğal mikro gözenekli yapısısayesinde ortamdaki nem oranının ideal değerler olan yüzde 40 ile yüzde 60 arasında kalmasını sağlayarak sağlıklı içmekân iklimi oluşturduğu anlatılacak. Eğitimin bu kısmında ayrıca katılımcılar BaumitIonit Sağlıklı Sıva ve Boya Sistemi hakkında bilgi sahibi olabilecek. Ionitsistemin iç mekânlardaki nemi dengeleyebilen ve hava iyonu konsantrasyonunuarttırıp, havayı toz, polen ve aerosol gibi zararlı partiküllerden arındıraraktemizleyen tek sistem olması da aktarılacak.

Katılımcılara BaumitAssist’ten nasıl yararlanacakları aktarılacak

Eğitim sunumunun son bölümündekatılımcılar, uygulamacıların sahadaki en büyük ihtiyacı olan süpervizördesteği sağlayan Baumit Assist’ten nasıl yararlanacaklarını öğrenecek. Baumit Assist’inTürkiye’nin dört bir yanında saha destek hizmetleri ile bayi ve uygulamaekiplerinin yanında yer aldığı bilgisi katılımcılarla paylaşılacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ