Demokrat Zafer

Boyu kadar kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi

Bursa’da, Nilüfer Belediyesi-Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nilüfer Rotary Kulübü işbirliği ile bu yıl 12.si düzenlenen “Boyun Kadar Kitap Oku” projesine Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlk ve Ortaokulu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Nilüfer Belediyesi’nce düzenlenen “Boyun Kadar Kitap Oku” projesi kapsamında en yüksek oranda katılımı sağlayarak, geçen yıllarda olduğu gibi Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlk ve Ortaokulu, ilk 3’ girme başarısı gösterdi.


2022-2023 yılında Nilüfer’deki devlet okullarından bin 556 öğrencinin yer aldığı bu etkinlikte okulumuz ilk 3’e girmeyi başararak adından yine kitaplarla ve başarılarla söz ettirdiklerini söyleyen Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlk ve Ortaokulu Müdürü Murat Elaldı, ‘İlk kademeden 4. sınıf öğrencisi Ecrin Nisa Özgül ve sınıf öğretmenleri Gonca Madran’ı; İkinci kademeden 6. sınıf öğrencisi Enise Gürbüz, 7. sınıfı öğrencileri Berat Öztürk, Recep Talha Durmuş, Adem Doğru’yu ve Türkçe öğretmenleri Senem Gezeroğlu’nu tebrik ediyoruz. Böylelikle en büyük ödülümüz ve zenginliğimiz olan “okuma sevgisi”ni kazandık. Okulumuz adına nice başarılara ve kitaplar yolunda atılan nice güzel adımlara ulaşabilmek hep hedefimiz olacaktır’ dedi.


Düzenlenen törende Nilüfer Belediyesi Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer İlçe Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ