Demokrat Zafer

ERDOĞAN MI, KILIÇTAROĞLU MU? YOKSA EHVEN OLANI TERCİH EDEREK OY VERMEK Mİ, DAHA DOĞRU?

“Büyük bir ülke halini alacak ve güzel günler göreceğiz…” Köşe yazarımız Cüneyt Bülent şeker makalesinde; “muhtemeldir, globalciler Türkiye’ye ceza keseceklerini tahmin ediyorum, onlar hem (Kendi adamları olsa bile) uzun süren iktidarları sevmezler, hem de onların takvimine göre artık Türkiye’nin parçalanma zamanı geldi, bu handikaplar aşıldıktan sonra inanıyorum ki Türkiye amacı ile aklı selim ile ticaret yapılır.

Büyük ihtimal ile Erdoğan bu seçimi kazanacak, seçimden sonra globalciler ile Türk Devletini kurmak isteyenler arasında bir mücadele olmasını bekliyorum, bu dönemde bir müddet ekonomik sıkıntı ve karışıklık insanlarımızda şunu düşünmelidir. Seçim bir nevi ticarettir, hayat kalitenizi yükseltmek, daha çok kazanmak için bir lidere kazandırma amacı güdersiniz, ticarette az riskli olan, daha çok kâr ümidi taşıyan seçilir.

Öfke ile, intikam duygusu ile ticaret yapılmaz, kâr Sayın KILIÇTAROĞLU; “Erdoğan kazanırsa dolar 30 TL. olacak, ekonomiyi düşünün” diyor.! Dediğine inanıyorum, Çünkü Kılıçtaroğlu İngiltere den 300 Milyar sözü aldı, o gelirse ekonomi sahte bir iyilik dönemi yaşayabilir, peki NE PAHASINA?

Erdoğan 15 sene iyi götürdü, ibaresini silmiştir. Hz. Peygamber zamanında Hristiyan Rumlar ile Putperestler arasındaki savaşta Müslümanlar Rumları desteklemiştir, halbuki o Rumlar TESLİS inancına sahiptir, ama putpereslere nazaran ehvendirler (Rum Suresi- “O gün Allahın Rumlara zafer vermesi ile Müslümanla sevinecek”) Yani İslamda EHVEN’ in tercih edilmesi vardır.

Hatta ülkeye-Müslümanlara daha çok zarar vermesi ihtimali olana destek vermek, yada pasif davranarak daha çok zarar verecek olanın seçilmesine sebep olmanın da vebali vardır. İslam inancı olmayan!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ