Demokrat Zafer

Procat’in ajansı İnomist İletişim oldu

Deneyimli ekibi ve çok sayıda sektörde elde ettiği tecrübesiyle, 2004’ten bu yana müşterilerinin iletişim merkezlerini dünya standartlarının üzerine çıkarma hedefiyle çalışan Procat, iletişim çalışmaları için İnomist İletişim Danışmanlığı’nı seçti.

İletişim (çağrı) merkezi sektörünün lider oyuncuları arasında yer alan Procat, bugün 40’tan fazla yerli ve global prestijli markanın iletişim merkezi operasyonlarını yönetiyor ve 16’dan fazla dilde hizmet veriyor. Yerel ve global pazarlarda sergilediği başarılarıyla adından söz ettiren şirket, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük e-ticaret sektörü aktörleriyle çalışıyor, farklı sektörlerdeki lider markalarla müşteri deneyimi alanında katma değeri yüksek projelere imza atıyor.

2017 yılında ilk yurt dışı ofisini Birleşik Krallık’ta açarak Avrupa’daki global markalara hizmet vermeye başlayan Procat, kazandığı bu uzmanlığı diğer Avrupa ülkelerine taşıdı. Avrupa’nın önde gelen global markalarına hizmet vermekte olan şirket, yeni pazarlara açılma konusundaki vizyonunu kararlılıkla sürdürüyor.

Procat’e iletişim danışmanlığı hizmeti verecek olan İnomist İletişim Danışmanlığı’nın portföyünde; teknoloji, otomasyon, robotik, elektrik-elektronik, yapı, inşaat, iklimlendirme, su teknolojileri, endüstriyel cam, çelik, mobilya, sağlık, otomotiv gibi farklı sektörlerden global ve yerli B2B ve B2C markalar yer alıyor.

Procat Hakkında

İletişim (çağrı) merkezi sektörünün lider oyuncuları arasında yer alan Procat, deneyimli ekibi ve alanında öncü teknolojileriyle 2004 yılından bu yana müşterilerinin iletişim merkezlerini dünya standartlarının üzerine çıkarma hedefiyle çalışıyor. 40’tan fazla yerli ve global müşteriye 16’dan fazla dilde iletişim merkezi operasyonu hizmeti veren Procat, çok sayıda ülkeye hizmet ihracatı yapıyor. Türkiye’nin e-ticaret sektörünün en büyük aktörleriyle çalışan şirket, 10’dan fazla sektörlerdeki lider markalarla müşteri deneyimi alanında katma değeri yüksek projelere imza atmayı sürdürüyor. 2017 yılında ilk yurt dışı ofisini Birleşik Krallık’ta açarak Avrupa’daki global markalara hizmet vermeye başladı.

İnomist İletişim Danışmanlığı Hakkında

İletişim alanındaki yenilikler doğrultusunda, kurumların marka değeri ve kurumsal itibarını geliştirmek, rekabet gücünü ve farkındalığını artırmak amacıyla İnovatif Medya ve İletişim Stratejileri planlayan ve uygulayan İnomist İletişim Danışmanlığı, çalıştığı kurumları ve kişileri müşteriden öte “yol arkadaşı” olarak görüyor ve onlarla birlikte takım ruhuyla hareket ediyor. Kurumların iş hedeflerine paralel iletişim hedef ve stratejilerini oluştururken inovatif olduğu kadar gerçekçi, kurumun ve toplumun değerlerine uygun planlı ve hızlı çözümler sunuyor. Bütüncül iletişim anlayışıyla yol alan ajansın temel hizmet alanı içinde; marka iletişimi, medya ilişkileri yönetimi, konu ve gündem yönetimi, pazarlama iletişimi, lider iletişimi, risk yönetimi ve kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, sponsorluk iletişimi, kurum içi iletişim, içerik pazarlama, sosyal medya hesap yönetimi ve dijital pazarlama yer alıyor. 

www.inomist.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ