Demokrat Zafer

Brainworksve Shera’dan Stratejik İşbirliği

Türkiye’ninönde gelen dijital ve pazarlama ajanslarından Brainworks Global,Amerika’nın Oregon eyaletinde merkezi bulunan Shera MarketingSolutions ile stratejik partnerlik anlaşması imzaladı.

BrainworksGlobal, danışmanlık verdiği şirketleri Amerika kıtasınaulaştırmak, yeni ihracat yollarını ve ticari işbirliklerinikeşfetme konusunda öncü bir adım attı.

BrainworksGlobal Kurucusu Umut Saçan, Los Angeles Başkonsolosluğu ve TicaretAtaşesi’ne yaptıkları ziyaret ile birlikte, Amerikan pazarındaönemli bir oyuncu olarak konumlanan Shera Marketing Solutions ilepartnerlik kurduklarını söyledi.

YENİBİR DÜNYANIN KAPILARINI AÇIYORUZ

Brainworksolarak Türk firmalarına yeni bir dünyanın kapılarınıaçtıklarını dile getiren Umut Saçan, “Amerika kıtasında birçok köklü kuruma araştırma ve geliştirme çözümleri sunan,alt yapısı akademik, önemli vakaların çözümünde aktif rolalmış olan Shera, Türk şirketlerine Amerika’da BrainworksGlobal aracılığıyla çözümler üretecek. Silikon vadisi, SanFrancisco ve Los Angeles bölgesindeki start-up’ların dijitalmarkalama çalışmalarını da Shera üzerinden Brainworks Globalüstlenecek” diye konuştu.

EKONOMİKBÜYÜME İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM

SheraMarketing Solutions şirketinin kurucusu ve Pasifik Üniversitesi’ndepazarlama alanında yardımcı doçent olan Lena Çavuşoğlu da “Buişbirliğinin her iki ülkede iş yapan fakat birbirini anlamaktazorluk çeken iki kıta insanı için oldukça etkili sonuçlardoğuracağını düşünerek yola çıktık. Saat farkı ve lojistikmaliyetlerini gözeterek mal ve hizmet ithalatı ve ihracatındaşirketlerin önünü açacak faydacı, pratik, kesin ve net çözümlerüretmeyi hedefliyoruz. Shera Marketing Solutions ve BrainworksGlobal arasındaki bu stratejik partnerliğin Atlantik’in her ikiyakasındaki işletmelere dijital ve yenilikçi çözümlergetireceğine ve dolayısıyla ekonomik büyümeyi teşvik edeceğineinanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ