Demokrat Zafer

Bodrum’daki en iyi Japon restaurantlarından biri olarak gösterilen Minami, 2023 yaz sezonu için tekrar açılıyor

KEYİFLİ BULUŞMALARIN BODRUM’DAKİ ADRESİ MİNAMİ 2023 YAZINA HAZIR!

Bodrum’daki en iyi Japon restaurantlarından biri olarak gösterilen Minami, 2023 yaz sezonu için tekrar açılıyor. Uzak Doğu Mutfağı sevenlere Bodrum’da sıra dışı bir deneyim sunan Minami Bodrum, büyülü ambiyansı ve imza lezzetleri ile misafirlerini ağırlayacak.

Bodrum’un Gündoğan koyunda yer alan ve lüks kavramını yeniden tanımlayarak konuklarına ayrıcalıklı deneyimler yaşatan Mivara Luxury Bodrum, Uzak Doğu restoranı Minami’de keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor.

Uzak Doğu mutfağının klasik ve yenilikçi tatlarını kendine has yorumuyla sunarken manzarası ve şık dekorasyonu ile de büyülü anlara ev sahipliği yapan Minami, iddialı sushi menüsüyle konuklarını gurme bir yolculuğa çıkarıyor.

Yaratıcı Asya mutfağının lezzetli menüsü ile unutulmaz bir lezzet deneyimi
En taze malzemelerle hazırlanmış muhteşem menüsü ile konuklarını ağırlayan Minami Bodrum, daha önce Dubai ve Phuket de aralarında olmak üzere birçok önemli turizm destinasyonunda Sushi Şefi olarak görev yapan Exc. Chef Evren Kıraman’ın yönetimindeki deneyimli ekibiyle imza lezzetler sunuyor.

Aperatiflerden salatalara, tempura çeşitlerinden Robata ızgaralara 50’ye yakın farklı tat sunan Minami Bodrum’da Truffle Toro Maki, Acı tatlı soslu susamlı bonfile, Baharatlı tereyağlı fırında istakoz, Tempura karides parçaları denemeniz gereken lezzetlerin başında yer alıyor.

Tatlı final!
Seafood maki, Veggie maki gibi seçeneklerle her damak tadına uygun alternatiflerin yer aldığı Minami’de Yuzu Cheesecake ve Mochi ile yemeğinize yakışır bir final sizi bekliyor.

Manzarası ve sofistike menüsü ile 2023 yazında da özel buluşmaların adresi olacak olan Minami, Bodrum manzarası eşliğinde lüks hizmeti ile fark yaratırken beklenenden fazlasını sunuyor.

Minami, Pazartesi hariç haftanın 6 günü, 19:00-01:00 saatleri arasında misafirlerini kabul ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ