Demokrat Zafer

UĞURHAN AKDENİZ, AKARETLER’DE İKİZ BİNAYI ÜÇ GÜNDE CİLT BAKIM ENSTİTÜSÜNE DÖNÜŞTÜRDÜ!

20 yıllık deneyimiyle tanınmış etkinlik şirketi Uğurhan Akdeniz, Lancôme için Akaretler Sıraevler No:37/39’da sıradışı bir projeyi hayata geçirdi! Uğurhan Akdeniz, cilt bakımına dair ileri düzey bilim ve teknolojinin gücünü keşfetmek isteyenlere özel bir deneyim alanı sunan Lancôme Skin Science Club için 3 katlı, 18 odalı, 675 m2 büyüklüğünde ikiz bir binayı sadece üç günde bir pop-up cilt bakım enstitüsüne dönüştürdü. Uğurhan Akdeniz, ikiz binanın caddeye bakan cephesine konumlandırdığı 17 adet senkronize LED ekranla Lancôme içeriklerini 24 saat görünür kılan bir outdoor mecra yarattı. 15 gün boyunca ziyaretçileri ağırlayan cilt bakım enstitüsünde gerçekleştirilen etkinliklerin organizasyon ve yönetimi de yine Uğurhan Akdeniz ekibi tarafından üstlenildi.

Lüks, moda, sanat ve güzellik dünyasındaki 20 yıllık deneyimiyle moda şovları, özel etkinlikler ile sergilerin tasarımı ve prodüksiyonunu gerçekleştiren etkinlik şirketi Uğurhan Akdeniz, sanatsal tasarımdan koreografiye, prodüksiyondan etkinlik yönetimine kadar birçok hizmet sunuyor.

Şık, seçkin ve niş projeleriyle adından söz ettiren Uğurhan Akdeniz, geçtiğimiz günlerde hızıyla da dikkat çeken bir projeye imza attı. Sadece üç gün içinde, Akaretler Sıraevler No:37/39’daki 3 katlı ikiz binayı Lancôme Skin Science Club için bir pop-up cilt bakım enstitüsüne dönüştüren Uğurhan Akdeniz tasarım, yapım ve yönetimini tümüyle üstlendiği proje için 360 derece bir iletişim planı geliştirdi. Ürün aileleri üzerinden tasarlanan odalarda çeşitli deneyim alanları yaratarak Lancôme Skin Science Club’ı tam anlamıyla bir enstitüye dönüştüren Uğurhan Akdeniz, mimari sirkülasyon planıyla müşteri deneyimini de operasyon bazında tasarladı ve hayata geçirdi.

Bilgi için:         instagram.com/ugurhanakdeniz

ugurhanakdeniz.com

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ