Demokrat Zafer

Mudanya’nın gelişmesi ve kalkınması yönünde en büyük engel CHP ve Hayri Türkyılmaz Belediyeciliğidir!

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı; Mudanya Belediyesi’ni topa tuttu! MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; “CHP Belediyeciliği Mudanya’da kurutmadık alan bırakmadı. Belediyecilikte İstanbullunun Ekrem İmamoğlu’ndan çektiğinden daha fazlasını Mudanyalı Hayri Türkyılmaz’dan çekti.

CHP’nin Mudanya’daki belediyeciliği baştan aşağı tutulmayan sözler, hatalı projeler, verimsiz işler ve boş algılarla örülüdür. Mudanya’nın gelişmesi ve kalkınması yönünde en büyük engel CHP ve Hayri Türkyılmaz Belediyeciliğidir.

CHP Mudanya’da işleyen tek yüzme havuzunu kapattı, yüzlerce sporcuyu binlerce genci yüzme sporundan ve havuzdan mahrum bıraktı. Kapalı Pazar yerini kapattı, senelerce pazarcıyı ve vatandaşı yağmura çamura maruz bıraktı.

CHP Mudanya’da soğuk hava deposu vaadiyle çiftçiyi, pazarcıyı; hayvan barınağı vaadiyle hayvan severleri; balık hali vaadiyle esnafı oyalamış, sekiz senelik belediyeciliğinde bu konularda çivi bile çakmamış, boş vaatleriyle insanları oyalamıştır.

CHP Mudanyalının malı Mudanya’da kalacak demiş; sözünü tutmamış, Mudanyalının Hasköy Mahallesi başta olmak üzere arsalarını satmış, parasını faize yatırmış, Mudanyalının otel gemisini bile Ekrem İmamoğlu’na jest olarak bedelsiz İstanbul Büyükşehir Belediye’sine hibe etmiştir.

CHP, Mudanya barış ve kardeşlik kenti demiş, ama Mudanyalı gazeteciyi randımansız bulmuş dışlamış, Mudanya’nın vefat eden ve çok sevilen esnaf odası başkanının ismini belediye meclis üyelerinin önergelerine rağmen pazaryerine verememiştir.

CHP döneminde Mudanya’da kültür sanat faaliyetleri kurumuş; sinema, tiyatro adı duyulmamış, online faaliyetler bile doğru düzgün yapılmamış, reçete olarak Enver Aysever gibi Mudanya ile alakası olmayan birine kültür danışmanı denmiş, ödemeler yapılmıştır.

CHP Mudanya’nın otopark ve trafik sorunu ile ilgili tek çalışma yapmamış; Yıldıztepe projesine utanmadan defalarca temel atma töreni düzenlemiş; anaokulunu en çok anaokulu bulunan yere yapmış; depremle mücadele için hala sonuçlarına şahit olmadığımız önceden deprem uyarı cihazları satın aldığını iddia etmiştir.

CHP Yıldıztepe’deki Türk Bayrağı anıtını ortadan kaldırmış; kendi belediye meclis üyelerine bile güvenemeyip belediye başkan yardımcısı atayamamış, şeffaf belediyecilik demiş ama belediye meclis toplantılarını canlı yayınlayamamıştır.

CHP Mudanya’da ne hikmetse Fener Rum Patriği Barthelomous ile görüşmelerine büyük önem vermiş ama  Bursa Büyükşehir meclis toplantılarına katılmamış, Mudanya’ya kazanç adına Bursa Büyükşehir’le ortak akıl üretmemiş, aksine Budo indirimi ve müsilaj temizliği örneklerine olduğu gibi Bursa yerine İstanbul’a teşekkür etmiştir.

CHP Belediyeciliğinde Tirilye sahasında olduğu gibi futbol sahaları atıl durumda kalmış, Cumhuriyet Meydanı’nda olduğu gibi bakımsız kalmış; Güzelyalı İmar planında olduğu gibi binlerce insan maddi manevi mağdur olmuştur.

CHP Belediyeciliği Mudanya’da başarısızlık, iş bilmezlik ve kaosun adresi olmuştur. CHP döneminde Mudanya’da onlarca konuda binlerce mağdur oluşmuştur. Mudanya’ya belediyecilik olarak CHP’den hayır gelmemiştir. Bu başarısızlığın baş mimarı da Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ