Demokrat Zafer

Alg Bungalov bölgenin en gözdesi

Huzur dolu bir tatil isteyenlerin adresi Alg Bungalov, yazları başka kışları başka güzelliğiyle büyülüyor…

Yazları ayrı kışları ayrı güzel manzarasıyla Maşukiye’de misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan Alg Bungalov Konaklama Tesisleri,  Bungalov evlerin rahatlığının ve huzurunun yanısıra sağladığı imkânlarla da dikkat çekiyor. Bungalov evlerinin önündeki alanda ateş yakıp, ateş başı sohbetleri için imkân sağlayan Alg Bungalov, vatandaşlar için her zaman en iyisini hedefliyor.

Bungalov evlerinin önünde mangal keyfi için imkân sağlayan Alg Bungalov misafirlerinin gözüne ve gönlüne hitap ederken, damaklarında da unutulmaz bir hatıra bırakmak istiyor. Kendin pişir kendin ye tarzında mangallarıyla istedikleri gibi ziyaret çekebilen misafirler, yaz kış demeden Alg Bungalov ‘a akın ediyor.

Temiz hava ve mükemmel doğanın ortasında huzur dolu bir tatil imkânı sunan Alg Bungalov, bulunduğu konum itibariyle İstanbul, İzmit, Düzce, Bolu gibi civar şehirlerden de yoğun ilgi görüyor. Hem nezih hem de titiz çalışanlara sahip Alg bungalov, yaz ve kış turizminde ilk tercih edilecek yerlerden biri olma özelliğini taşıyor.

Bungalov evlerinde mevsim şartlarının tadını çıkarabilirsiniz. Isıtma sistemi bulunan havuzlarda ortalama olarak 30°C’a kadar sıcaklık sağlanabilmekte. Bu sayede kar yağışlarında dâhil havuz keyfinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ