Demokrat Zafer

Makedonya’dan BBP’li Alfaltlı’ya Tam destek!

Bu hafta sonu 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Bölge 1.Sıra Milletvekili adayı Ekrem Alfatlı bir yandan çalışmalarını devam ettirirken diğer yandan da ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
Alfatlı’yı önceki gün seçim ofisinde ziyaret eden seçimlerde başarı dileyen isimler Makedonya Türk Birlik Partisi Hareketi Genel Başkanı Erdoğan Saraç, Romanlardan Sorumlu Devlet Bakanı Nejdet Mustafa, Türkiye Binicilik Federasyonu As Başkanı Güven Şahinler oldu.


Başarı dileklerini ileten misafirlere Alfatlı “bugün gönül coğrafyamızın en kıymetli dostlarını burada ağırlamaktan oldukça mutluyuz. Sağolsunlar, varolsunlar Üsküp’ten buraya bizlere seçimlerde başarı dilemek için gelmişler. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek seçimlerin gönül coğrafyasına etkileri başta olmak üzere birçok konuyu kendileri ile istişare ettik. Allah nasip ederse milletvekili seçilirsem ilk yurtdışı ziyaretimizi de Bursa’nın Rumeli’deki yansıması Üsküp’e yapacağım” dedi.


Alfatlı, kendisini ziyaret eden isimler Kuzey Makedonya Türk Birlik Partisi Hareketi Genel Başkanı Erdoğan Saraç’a BBP’nin ebedi şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve Alperen Ocaklarının resmi ile beraber olan tuğrasını hediye etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ