Demokrat Zafer

İşçinin Her Türlü Hakkı Devlet Tarafından Güvenceye Alınmalıdır!

İŞÇİDER’den İYİ’lere ziyaret. İŞÇİDER İşçi Hakları Derneği Genel Başkanı İsmail Doru İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nu makamında ziyaret etti . Asgari Ücretin 4 bin 250 lira olduğu güne denk gelen İŞÇİDER Yöneticilerinin ziyaretinde işçi haklarının geleceği konuşuldu.

İl Başkanı Türkoğlu: “İşçimizin sadece ücret sorunu yok. İşçimizin yasal hakları, çalışma şartları, sosyal haklar gibi onlarca sorunu var. Bugün asgari ücret 4 bin 250 lira olduysa bunun sebeplerinden biride Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in Anadolu çıkartmalarında zulme uğrayanların sesi ve sorunlara çare olmasıdır. Yılbaşı gelmeden açıklanan asgari ücretinde eriyeceği aşikardır. Ülkede 2000’li yıllarda asgari ücretle çalışanların sayısı yüzde 17 iken yıl 2022’ye girerken bu rakam yüzde 67’ye çıkmıştır. İYİ Parti işçi kardeşlerinin her zaman destekçisi olmaya devam edecektir.” Dedi.

İŞÇİDER Genel Başkanı İsmail Doru; “İYİ Parti Başkanımız sayın Selçuk Türkoğlu’nun ve yönetiminin sıcak ilgisine teşekkür ederiz. Türkiye ve Bursa’da alın teriyle evine ekmek götüren İşçimizin haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz. Bursa bir işçi kentidir. İşçinin zulme uğradığı her konuda kardeşlerimize kalkan olacağız.” Dedi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ