Demokrat Zafer

D&R’da Dilara Pamuk’a genç okurlardan yoğun ilgi Dilara Pamuk “Maça Kızı 8” i ilk kez imzaladı

Türkiye’nin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Sadakatsiz’in senaristlerinden Dilara Pamuk, “Maça Kızı 8” isimli yeni kitabının tanıtımı için D&R Kanyon mağazasında okurlarıyla bir araya geldi. Oyuncu Melisa Sezen’in yanı sıra ailesinin de yalnız bırakmadığı genç yazar Pamuk, kitaba dair merak edilenleri yanıtladı.

Kültür, sanat ve eğlence dünyasını tek çatı altında birleştiren D&R, imza günleri ve kitap lansmanlarıyla yazarları okuyucularıyla bir araya getirmeye devam ediyor. D&R bu kez, Türkiye’nin en sevilen dizilerinden “Sadakatsiz”in senaryosunu kaleme alan, ayrıca Wattpad üzerinden yayımladığı hikayeleriyle ismini geniş kitlelere duyuran Dilara Pamuk’u ağırladı.

Pamuk, Wattpad platformunda yayımladığı, özellikle genç okurların hayranlığını kazanan romanı Maça Kızı 8’i D&R’ın Kanyon mağazasında tanıttı. Geniş bir hayran kitlesinin yanı sıra ailesi ve Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Melisa Sezen de ilk imza gününde Pamuk’un yanındaydı.

“Maça Kızı’nı 6 yıl bekledik”

İmza gününde kitabın içeriği hakkında konuşan Dilara Pamuk “Maça Kızı 8, Wattpad’de interaktif şekilde yayımlanan 6 yıllık bir serüven. 2017 yılında yayımlanmaya başladı. Bu, serinin ilk kitabı. Yaklaşık 8 kitap olması öngörülüyor. Devamı da çok fazla ara vermeden gelecek. Kitap, biraz aksiyon, biraz aşk. Herkes hayatın içinden birçok şey bulabilecek. 6 yıldır en az benim kadar bu anı bekleyen insanlar vardı. Dijitalde okuyan insanlar, bunun bir kitap haline gelmesini çok istiyorlardı. Onların sayesinde oldu. Kitabın elde olması hissi daha başka. Hikayeyi yazarken genç bir kitleyi hedeflemedim. Tamamen kendim okumak istediğim bir hikayeyi yazdım. Ve kendi hislerimle bir şekilde karşılığını buldu” dedi.

Kitabın editörü Hasan Ozan Elma ise Wattpad platformunda kitabın okunma oranının 150 milyonu geçtiğini, platformun en çok okunan kitabı olduğunu belirtti.

https://www.dr.com.tr/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ