Demokrat Zafer

Başkan adayı Emre Karagöz ve Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri sahada

Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 26-27 Şubat’ta gerçekleşecek Genel Kurul’u öncesi düzenlediği tanışma ve bilgi alışverişinde bulunma toplantısının ardından çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle seçim çalışmalarına devam ediyor.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 26-27 Şubat’ta gerçekleşecek Genel Kurulu öncesi, Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri tanışma ve bilgi alışverişinde bulunma toplantısı yaptı. BAOB Fuaye Alanı’ndaki buluşmada, ‘Söyleyecek sözümüz, değiştirecek gücümüz var!’ mottosuyla yola çıkan Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri adayları tanıtılırken, mesleki sorunlar, odanın alacağı aksiyonlar ve yol haritası konuşuldu. Yoğun katılımın yaşandığı tanıtım toplantısında Harita ve Kadastro Mühendisleri’nin yaşadığı zorlukların aşılması için dayanışmanın, birlik ve beraberliğin önemine değinildi.

Başkan adayı Emre Karagöz başta olmak üzere yönetim kurulu adaylarından covid sebebiyle karantinada olan Elenur Yağar haricindeki 13 aday tek tek kürsüye gelerek katılımcılara kendilerinden ve hedeflerinden bahsettiler.

Konuşmaların bitiminde katılımcılar arasında bulunan meslek duayenlerine de söz hakkı verilerek fikirleri ve beklentileri dinlendi.

Gecenin sonunda tüm katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çektiren adaylar, seçim çalışmalarına hız kesmeden başladı.

Şube kapsamındaki il ve ilçelere ziyaretler düzenleyen Başkan adayı Emre Karagöz ve Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri ekibi aynı zamanda Bursa’da da kahvaltı ve söyleşi gibi toplantılar düzenleyerek Bursa HKMO üyeleri ile buluşmaya devam ediyor.

26 – 27 Şubat’ta BAOB Yerleşkesinde gerçekleşecek kongre öncesinde ulaşabildikleri azami üyeye birebir ulaşmak hedefinde olduklarını belirten Emre Karagöz, “Söyleyecek sözümüz, değiştirecek gücümüz var” mottosu ile çıktığımız yolda mesleğimizi ve meslektaşlarımızı dayanışma ve uzlaşı içinde bir araya getirmek ve odamızı tüm şubeler arasında parmakla gösterilecek örnek bir şube yapmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz derken, tüm meslektaşlarını genel kurula katılmaya davet etti.

Yayınladıkları 20 maddelik seçim bildirisi ile, göreve geldikten sonra vakit kaybetmeden başlayacakları çalışmalarını açıklayan Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri meslektaşlarının sandıktaki tercihlerini mavi listeden yana kullanmalarını istediler.


Açıklanan 20 maddelik manifestoda oda faaliyetlerinde ve işleyişinde teknolojinin yoğun kullanımı, genç mühendislere yönelik çalışma ve destekler, mühendislik öğrencileri için oluşturulacak destek ekipleri ve staj ekipleri ve odanın üyelerine sağlayacağı destek ve ayrıcalıklar dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ