Demokrat Zafer

Marap; “İstanbul’u kim yönetiyor?”

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Murat Marap, İstanbul’u bırakıp Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için şehir şehir gezen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sert dille eleştirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek için Anadolu’yu gezen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sert bir dille eleştiren Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Murat Marap; “İstanbul’u kim yönetiyor” diye sordu. Seçim çalışmaları başladı başlayalı İstanbul’un belediye başkanının bir Cumhurbaşkanı Adayı gibi Anadolu’yu gezmesi İstanbul halkına yapılan en büyük haksızlıktır diyen Murat Marap; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’dan bihaber şehir şehir dolaşıyor” dedi.

En son Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van’da düzenlemiş olduğu mitingine katılan İmamoğlu’nu sert bir dille eleştiren Murat Marap; “Sayın İmamoğlu kimin ya da hangi ilin başkanı? Bir belediye başkanı kendi şehrinin sorunlarını bir kenara bırakıp şehir şehir gezer mi? Sayın İmamoğlu’na bir bakın, İstanbul’da sel oluyor şehir dışında, kar yağıyor şehir dışında. Her şey güzel olacak sloganı ile İstanbul’a belediye başkanı seçilen İmamoğlu ya görevini yapsın ya da görevini derhal bıraksın” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ