Demokrat Zafer

Enplus’ın yepyeni kahve konseptli mağazası Ankara’da açıldı

Beyaz eşya, elektrikli ve küçük ev aletleri sektörlerinde dünyanın lider birçok markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen multi brand mağaza zinciri Enplus, 2023 yılındaki yatırımlarına son hızıyla devam ediyor. Son olarak Ankara’daki mağaza zincirine bir yenisini daha ekleyerek dördüncü mağazasını yepyeni bir konseptle açan Enplus, Coffee Expert ile başkentlilerin beklentilerini karşılamaya hazırlanıyor. Ankara’nın en prestijli lokasyonlarından biri olan AnkaMall AVM’de konumlanan Enplus Coffee Expert, markanın ilk kahve konseptli mağazası olarak kahve deneyimini bir üst noktaya taşıyacak.

Türkiye’nin 81 iline hizmet veren multi brand mağaza zinciri Enplus, sektöre değer katan atılımlarına devam ediyor. Yeni bir yatırım hamlesine imza atarak AnkaMall AVM’de sadece kahve konseptiyle açılan Coffee Expert ile Enplus, güçlü olduğu bu kulvardaki farkını ortaya koymayı hedefliyor. Başkentteki dördüncü mağazası ile fiziksel erişim alanlarını genişletmeyi amaçladıklarını ifade eden Enplus Yönetim Kurulu Üyesi ve COO’su Murat Hatipoğlu, açılan bu mağazanın, büyüme hedefleri kapsamında hızlarına ivme kazandıracaklarını vurguladı.

Hız kesmeden devam eden yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Enplus, açtığı Coffee Expert ile kahve deneyimini farklı bir noktaya taşıyacak

Yepyeni bir mağaza konseptini başkentlilerle buluşturuyor

Farklı bir konseptte müşterilerinin karşılarına çıktıkları için heyecanlı olduklarını belirten Murat Hatipoğlu; “Uzmanlık alanımız olan kahve sektöründe önemli bir noktada konumlanıyoruz. Gerek kendi kahve çekirdeği markamız olan Hola Sol gerekse kahve ekipmanlarımızla bu alandaki faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyor ve gerçek kahve tutkunlarının beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Enplus olarak bu alandaki başarımızı bir adım öteye taşımak istedik ve Türkiye’nin en kozmopolit şehirlerinden biri olan Ankara’da yepyeni bir konseptle kahve mağazası açmaya karar verdik. Ankara, online alışveriş konusunda yüksek bir müşteri potansiyeline sahip olduğumuz ve tüketici profili olarak bize çok uygun bir şehirdi. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek ve buradaki fiziksel etki alanımızı güçlendirmek için Enplus Coffee Expert mağazamızı açtık. Sadece kahve üzerine kurgulanan bu konsept mağazamız AnkaMall AVM’de 50 mbir alan üzerinde yer alıyor. Ankara’nın en prestijli lokasyonlarından birinde binlerce insanın yıllardır buluşma noktası olan bu AVM’de ulaşım imkanları da oldukça kolay. Bu noktada Enplus olarak özel olarak tasarladığımız mağazamızda tüm kahve tutkunlarının üstün bir kahve deneyimi yaşayacaklarına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ