Demokrat Zafer

Göreceksin “Zafer” İnananların Olacak!

Zafer Parti Gemlik Teşkilatı, yaz, sıcak, yağmur, kar, çamur demeden çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor! İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı yaptığı açıklamada; “Bugün gerçekleştirdiğimiz Partimizin tanıtım standımız da 7’den 70’e hemşehrilerimizin yine yoğun ilgisi ile karşılandık. Milletimiz her geçen gün artan bir teveccühle bizlere güveniyor. Bugün bizlere en çok sorulan ve cevabı merak edilen soru Yerel seçimlerde çıkartacağımız Belediye Başkan Adayımız oldu. Zafer Partisi her il ve ilçede kendi adaylarıyla seçimlere girecek ,her yerde adayımızı çıkartacağız.
Genel seçimlerde uygulanan ekran ve basın ambargosuna rağmen ,her türlü olanaksızlığa rağmen katıldığımız ilk seçimde çoğu eski partiye fark atarak yeni kurulmuş bir parti olarak %3,23 oy oranıyla Gemlik’te önemli bir başarı sağladık. Ve şimdi bu oy oranı tüm anketlerde hızla yükselerek katlandı ve halkımızın bize olan inancını gösterdi.

Sizlerden aldığımız bu güçle daha da güçlenerek yerel seçimlerde kıymetli Gemlik’lilerimizin oylarına talibiz. Adayımız liyakat sahibi ,Ata’sının izinde onun ilkeleri ışığında yürüyen , iyi eğitimli ve donanımlı bir aday. Türkiye’m Zafer adaylarını seçtiğinde Zafer’e kavuşacak ,şimdiden bunun sözünü aziz Milletimize veriyorum. Hala bir Ümit’imiz var; Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği, Türk halkının uluslararası arenadaki rekabet gücüdür. Gerçek, Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçileri olarak kadını, genci, yaşlısı ve erkeği ile bilim-birlik ve barış düsturuyla uluslararası arenada bu gücü kullanarak toplumsal debiyi oluşturmak ve 5 bin yıllık devlet geleneğine sahip Türkiye Cumhuriyeti’nin AKP döneminde kaybedilen tüm değerlerini yeniden hayata geçirmek için sen de bize katıl. Sen de Zafer Partisi adaylarımıza oyunu ver. Göreceksin Zafer inananların olacak .  Sizlerle birlikte Atatürk’ün izinde Genel Başkanımız Prof Dr Ümit Özdağ’ın yanında Vatanımızı ve Ailemizi Savunacağız. Devlet-i Ebedi Müddet, İlelebet Cumhuriyet Yaşasın Türk Milletinin Zafer’i “ dedi .

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ