Demokrat Zafer

Asperox, yeni reklam filmleriyle gücüne güç katıyor

Eşsiz temizlik performansıyla efsaneleşen Asperox Sarı Güç’ün, farklı yüzeylerdeki maharetini konu eden kampanya serisinin iki yeni reklam filmi daha TV ve dijital mecralarda yayına girdi.

Beyaz Kağıt’ın kategori lideri sprey yüzey temizleyicisi Asperox Sarı Güç, mutfak yüzeylerinden motosiklete, otomobilden plastik bahçe mobilyalarına kadar birçok yağlı ve kirli yüzeyde ispatladığı mucizevi etkisini yeni yüzeylerde de kanıtlamaya devam ediyor. Bu kez marifetini PVC pencere çerçevelerinde ve spor ayakkabılarda gösteren Asperox Sarı Güç, temizlikteki üstün performansını yeni reklam filmiyle, kendine has, eğlenceli üslubuyla aktarıyor.

Her temizlenen yüzeye bir reklam!

Yayına girdiği ilk andan itibaren herkesin hafızasına yerleşen Asperox melodisi ile reklam çalışmalarındaki başarısını 2022 AdWatch Araştırmaları ile kanıtlayan marka, temizlik kategorisinde geçtiğimiz yılın en çok hatırlanan ve konuşulan reklam filmine imza atmıştı.  Yeni reklam kampanyasında, “Günümüzde Türkiye’de 5 saniyede bir…” repliği ile izleyicide kamu spotu algısı yaratmaya çalışan Asperox; farklı yüzeylerde de kullanıcısının gücüne güç kattığını ve temizlik performansıyla hayatı kolaylaştırdığını anlatıyor. Televizyonlarda yoğun bir şekilde devam eden reklam kampanyasının, yeni versiyonları da olacak.

Künye

Reklamveren: Beyaz Kağıt

Reklamveren Yetkilileri: Zeynep Kahraman, Ömer Faruk Doğrul, Nazlı Melike Yazaroğlu Tunç, Serap Savaşçı

Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Arkın Kahyaoğlu

Yaratıcı Yönetmen: Halil Gökhan Tuna

Yardımcı Yaratıcı Yönetmen: Gökçe Noyan

Yaratıcı Grup Başkanı: Cihan Akköse

Metin Yazarı: Aylin Atabay

Sanat Yönetmeni: Mehmet Can Sevgiç

Strateji Ekibi: Aslı Koparal

Müşteri İlişkileri: Merve Çiçek Tuyun, Gizem Pelivan

Ajans Yapımcıları: Beril Talu, Umut Tangör

Yapım: Vfor Post Prodüksiyon

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ