Demokrat Zafer

‘Ya Türkiye sevdası diyeceğiz ya da…’

Türkiye Kamu-Sen Bursa İstişare Toplantısı, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın katılımıyla Osmangazi Elegance Düğün Salonu’nda gerçekleşti. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Türkiye Kamu-Sen’in düzenlediği Bursa İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Büyükataman’ın yanı sıra Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Galip Geylan ile Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları ve Bursa şube başkanları, MHP Bursa milletvekili adayları, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ile yönetimi ve çok sayıda sendika mensubu katıldı.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman’ın konuşmasından satır başları;

Türkiye 14 Mayıs’ta yeni parlamento ve cumhurbaşkanı seçecek. Bu seçimin öncekilerden farklı yanı, 6 Şubat’ta yaşanan büyük felaketin gölgesinde geçiyor olmasıdır. Türkiye Kamu-Sen, ilk gününden itibaren deprem bölgesinde yaraların sarılması noktasında yoğun bir gayret ortaya koydu.

Önümüzdeki seçimlerin, tescilli Türk düşmanlarının bir numaralı gündemi haline gelmesini tesadüf görmek mümkün değildir.
15 Temmuz rövanşı olarak, Soroscu Kavala, Terörist Demirtaş ve FETÖ’cülere özgürlük, milli savunma sanayiinde ki kalkınmayı sekteye uğratmak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni rafa kaldırmak, terör örgütlerine taviz vererek müzakere sayfası açarak bölünmüşlük anayasası hazırlamak, özerklik ve federasyon hazırlamak ve terör devleti mihmandarlığı yapmak, Türkiye Yüzyılı’nı sabote etmek, içine kapanan, gelenin vurduğu Türkiye’yi zillete mahkum etmek ve iç kargaşa halinde mezhep ve etnik ayrıma köle edinmiş, kimliğinden kopmuş bir ülke tablosu oluşturmak vardır.

14 Mayıs’ta ya Türkiye sevdası diyeceğiz ya da sıraya girenlere göz yumacağız. Dünya devler Ligi’nde ülkemizin üst sıralara oynaması için tek çare Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’dır.

Bu seçimler dikkate alındığında ilk 5 yılında muazzam kazanımlarla geçen hükümet sistemi, ikinci 5 yıla daha devam etmelidir. Demokrasi ve özgürlükler ekseninde ülkemize sürekli iftira atanlar, özgürlük yok diyenler, TKP ve HKP’nin seçimlerde boy göstermesi mümkün olabilir mi? Cevaplasınlar.

Kamu çalışanlarımızın da bu seçimlerin ne anlam ifade ettiğini bir kez daha gözden geçirmesi, eşine ve dostuna Türkiye’nin geleceğine sahip çıkılması konusunda tavsiyelerini esirgememesini rica ediyorum. Tüm dava arkadaşlarımızın üzerlerine düşen sorumluluğun gereği, Türkiye sevdalılarının icabı ne ise, çabalarını bizden esirgemeyecektir. Seçimlerin ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Türk Eğitim-sen Genel Başkanı Galip Ceylan’ın konuşmasından satır başları;

Kamu-Sen üye sayımız 530 bine dayandı. Adam gibi sendikacılık yaparak 530 bin üyeyi hak mücadelesine dahil ettik. Bu sizlerin başarınızdır. Allah sizlerden razı olsun.

Türkiye’de Kamu-Sen yetkili olmalı. 2023 yılı sendikalarımızın yeniden yetkili olacağını biliyoruz inşallah. Bunu kamu çalışanları için istiyoruz. Kamu çalışanları sendikal esarettedir. Kurtaracak olan sizlersiniz. Sözde yetkili sendikadan, toplu sözleşmenin öncesinde ne bulduk ki, ne umalım?

Evet, sendika her talebine karşılık alamayabilir. Türkiye Kamu-Sen, böyle olsa bile adam gibi mücadele etti dedirtirdi. Yeni dönem bizim olsun.

1 Mayıs geldi. Sizlerin şahsında Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrı yapıyorum. 1 Mayıs bayram olsun. Bu müjdeyi lütfen açıklayın. Bununla birlikte ek zam gelmeli. 1 Ocak’ta aldığımız ek zam, 3 ayda eridi. 1 Mayıs’ta kamu çalışanlarına geride kalan kayıplarını gidermek adına seyyanen zam müjdesi bekliyoruz.

14 Mayıs’tan sonra oluşacak yeni parlamentodan taleplerimiz olacak. Yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan memurların, bir kereye mahsus sınavsız geçiş yapabilmesini istiyoruz. Tüm kamu çalışanlarının vergi dilimlerinin yüzde 15’e sabitlenmesini istiyoruz. Bayram ikramiyesi talep ediyoruz. Sözleşmeliler konusunda bir takım kadroya geçen oldu. 4B istihdamı sonlandırılmalıdır. Tek şekilde istihdam yapılmalıdır.

14 Mayıs seçimleri kavgasız, huzurlu sonlansın diye dua ediyorum. Ekmek kavgasının doğru adresi burasıdır. Ekmek kavgasının önünde ise Türkiye sevdası vardır. Vatansızlığın ne olduğunu Suriye’den görüyoruz. 14 Mayıs, devletin seçimidir, siyasi seçim değildir diye bakıyorum. Allah devletimize zeval vermesin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ