Demokrat Zafer

En Etkili Pazarlama Stratejileriyle Bütünsel Bir Deneyim için Dijip 360

Dijital dönüşümün ortaya çıkardığı yeni nesil standartlar, markaların kurumsallaşmasını bir hayli önemli kılar. Bir markanın kurumsal yapısını ve imajını ön plana çıkaran unsurlar ise marka yönetiminin köklü disiplinleri ile yeni nesil dijital çözümlerin buluşması ile ortaya çıkar. Yeni nesil anlayışlar marka yönetimi ve dijital pazarlama alanındaki profesyonel çözümlere yönelik ihtiyaçları ön plana çıkarırken; Gülden Şenolan ile Burcu Karadağ’ın deneyimlerini ve bilgilerini bir araya getirdiği Dijip 360, çok yönlü ve çözüm odaklı bir bütünsel pazarlama stratejisi olarak markaların büyümesini destekler.

Marka Yönetimi ve Dijital Pazarlamada 360 Derece Yaklaşım

Alanında uzman danışmanların bütünsel pazarlama projesi olarak hayata geçirilen Dijip 360, kurumsal markalarda uzun zamandır çoklu marka yönetimi sürdüren Gülden Şenolan ile dijital reklamcılık alanında profesyonel çözümler üreten Burcu Karadağ’ın markalara danışmanlık verdiği bir süreç olarak tasarlandı.

Dijip 360’ı oluşturan süreçler marka yönetiminin ve danışmanlığının offline ve online niteliklerini birleştiriyor:

  • Marka Danışmanlığı: Marka analizi, marka stratejisi, aksiyon planı ve operasyon süreçleri
  • Dijital Pazarlama Danışmanlığı: Dijital pazarlama analizi, dijital pazarlama medya alanı, aksiyon planı ve operasyon süreçleri

Dijip 360, bütün bu unsurları bir araya getirerek markaların strateji ve planlama eksikliklerini ortadan kaldırıp daha sağlıklı ve sistemli biçimde büyümelerine yardımcı olur.

Pazarlama Dinamiklerine ve Marka İhtiyacına Özel Hizmetler

Bütün özellikleriyle yeni nesil, çağdaş ve çözüm odaklı danışmanlık hizmetlerini buluşturan Dijip 360, her marka için özelleştirilmiş hizmetler sunarak marka hedeflerine daha hızlı ulaşmaya katkı sunar. Her marka için özel olarak belirlenen analiz, strateji ve aksiyon planları, büyüme odaklı operasyon süreçleri ile sonuca ulaşırken ihtiyaçlar ve hedefler doğrultusunda nokta atışı adımlar atılmış olur. Dijip 360, marka yönetiminin köklü ve dinamik değerlerini tecrübeleri ile sunan Gülden Şenolan ile dijital pazarlamanın yeni nesil ve çok yönlü işleyişini özveriyle sürdüren Burcu Karadağ’ın deneyimlerini bir araya getirir. Bir danışmanlık hizmetinden çok daha fazlasını vererek markanızın kimliğine değer veren ve dinamik fikirler üreten Dijip 360 ile markanız; süreklilik, kurum kültürü ve sektörel itibar için doğru, kalıcı adımlar atar.

Marka Değerinde Gözle Görülür Artış Sağlayan Pazarlama Deneyimi

Dijip 360 Bütünsel Pazarlama Danışmanlığı, markalar üzerindeki gözle görülür ve somut olumlu etkiler ile dikkat çeker:

  • Doğru marka stratejisi ile hedeflere çok daha hızlı ulaşılırken yaklaşık %45 zaman tasarrufu sağlanır.
  • Özel olarak hazırlanan pazarlama planı ile pazarlama bütçesi en verimli şekilde kullanılır ve yaklaşık %75 oranında tasarruf sağlanır.
  • Marka danışmanlığı hizmeti ile markaların sektördeki itibarı ve kurumsal kimliği geliştirilirek marka değeri yaklaşık olarak %65 oranında büyür.

Siz de markanız veya ajansınız için çok yönlü ve kapsamlı bütünsel pazarlama hizmeti sunan Dijip 360 ayrıcalıklarından yararlanırken Gülden Şenolan’ın kurumsal marka yönetimi ve Burcu Karadağ’ın dijital pazarlama yöntemlerini markanız için destekleyici çözümler olarak tercih edebilirsiniz. Dijip 360 Bütünsel Pazarlama danışmanlığının tüm ayrıcalıkları ve işleyişi hakkında bilgi sahibi olmak için hemen bizimle iletişime geçebilir, markanızın geleceğini doğru tecrübeler ışığında inşa edebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ