Demokrat Zafer

BİREYSEL İKBAL DEĞİL, MEMLEKET DAVASI!..

İYİ Parti Bursa 1.Bölge Milletvekili Adayı Özgür Şimşek:

BİREYSEL İKBAL DEĞİL,
MEMLEKET DAVASI!..

-İYİ Parti Bursa 1.Bölge Milletvekili Adayı Özgür Şimşek, etkin ve aktif çalışma temposuyla takdir topluyor. Önemli olanın memleket davası olduğuna vurgu yapan Şimşek, “İlk sıradaymış gibi çalışmak ve ülkemizin makus talihini değiştirmeye katkı koymak boynumuzun borcudur” dedi.

“Üzerimizde tarihi bir sorumluluk var” diyen İYİ Parti Genel Merkez Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Bölge 8.Sıra Milletvekili Adayı Özgür Şimşek, 14 Mayıs’ta tek bir oyun bile çok şeyi değiştireceğine ve Türkiye’nin önünün mutlaka açılacağına vurgu yaptı.
Bu dönemde bireysel ikbal peşinde koşanlarla, gerçekten memleket davası güdenlerin ayrışacağını, toplumun da artık bunun farkında olduğunu belirten Şimşek, “Sonuç itibarı ile bizler, milletvekili adayları olarak hangi şurada olursak olalım, Teşkilat Üyelerimizin anlamlı teveccühü ve Partimizin de bu teveccühe değer vermesiyle onurlandırıldık. Ben böyle düşünüyorum ve maddi manevi hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan çalışmak gibi bir yükümlülüğümüz olduğuna inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bursa İl Teşkilatı’nın belirlediği, seçim propaganda çalışmaları programları doğrultusunda gece gündüz halkın içinde olarak, yüksek bir performansla faaliyet yürüten Bursa Milletvekili Adayı Şimşek şunları söyledi:
“Bu anlayışla da hep birlikte elimizi taşın altına koyup, gerektiği gibi emek sarf ederek sonuca ulaşabileceğimizi düşünüyorum.
Sonuç itibarı ile ülkemiz tüm zamanların en zorlu döneminden geçiyor ve düze çıkabilmemiz için bizler lokomotif görevi üstlenmeliyiz. Bu minvalde Genel Merkez düzeyindeki görevimiz itibarı ile de parti politikalarımıza aktif katkı koymanın gururunu yaşıyoruz. Partimizin Kalkınma Politikaları Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özlale Hocamızın Yardımcısı sıfatıyla görev üstlenmiş olmamın sorumluluğunu taşımanın da bilincinde olarak çalışıyorum. Bu bağlamda Partimizin seçim beyannamesinde, kalkınma politikalarını  kapsayan metne ciddi anlamda koyduğumuzu ifade etmek isterim. Ekonomi alanında duayen bir isim olarak, gerçekten çağdaş ve engin bir birikime sahip olduğunu bildiğim Ümit Hocamız ile birlikte İYİ Parti saflarında Genel Merkez düzeyinde politika yapıyor olmaktan, Bursa Teşkilatımızın aktif bir neferi olarak çalışmaktan da gurur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle her gün sahadayız, alandayız; mahallelerde, köylerde, sokaklarda ve bizzat hanelerde hemşehrilerimizle iç içeyiz. Onların dertleriyle dertleniyor, çözüm yollarını yüz yüze konuşarak beklentilerini dinliyor, notlarımızı alarak yol haritamızdaki güzergahımızda ilk günkü heyecanla yürüyoruz. Bu yol ülkemizin kurtuluşa giden, tüm dertlerin derman bulacağı bir yoldur. Bu yol; Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacak ve Millet İttifakı iktidarıyla güzel Türkiye’mizi normalleştirerek derin bir nefes alacağımız hedefe götürecek tek yoldur. Buna gönülden inanıyorum.”

image.png

image.png
image.png
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ