Demokrat Zafer

YILDIRIM’A YENİŞEHİR’DE TAM DESTEK

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir İlçesi’ne ziyarette bulundu. İlçe halkı ve esnafla bir araya gelen Yıldırım’a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, tam destek sözü verdi. 

14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam eden 28. Dönem AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Savaş Albayrak, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet ileri ve Yenişehir İlçe Teşkilatı ile birlikte sokağın nabzını tuttu. Yıldırım, ilk olarak Yenişehir Havalima’nında çalışan personelleri ziyaret etti. Bursa Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin ve birçok muhtarla bir araya gelen Mustafa Yıldırım, AK Parti’nin seçim çalışmalarını anlattı. Cumhuriyet tarihinde muhtarlara en çok önem veren parti olduklarına dikkat çeken Yıldırım, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, her fırsatta muhtarlarımızla bir araya geliyor ve onların fikirlerini önemsiyor. Partimiz de yerelde ve genelde muhtarlarımızla uyum içinde çalışıyor ve ‘ortak akıl’ ile şehirlerimizi yönetiyor. Bundan sonraki süreçte de muhtarlarımızla aramızdaki bağ katlanarak artacak. İnşallah 14 Mayıs günü sandıktan çıkaracağımız zaferle güzel ülkemizi hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

SOĞAN SİYASETİNE ELEŞTİRİ

Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Yenişehir’de kurulan pazara geçen Mustafa Yıldırım, pazar esnafı ve halkla sohbet etti, taleplerini dinledi. Mevsimsel ve küresel etkilerden dolayı gıdalarda yaşanan fiyat artışının kısa bir süre içinde normal döneceğini ifade eden Yıldırım, muhalefet partilerinin soğan üzerinden yaptığı siyaseti de eleştirdi. “Bizler İHA, SİHA, Togg, TCG Anadolu Gemisi, yerli tren, İMECE uydusu diyoruz. Onlar “soğan diyor.” Aramızdaki en büyük fark; vizyon farkı. Gıda fiyatları normale döner. Ama vizyonuz, projeniz yoksa bir arpa boyu yol alamazsınız” diye konuştu. Yıldırım Pazar ziyaretinin ardından sanayi esnafı ile bir araya gelerek, sohbet etti, hayırlı işler diledi.

“TÜRKİYE’NİN İKİNCİ YÜZYILINA DAMGA VURACAK PROJELERLE SAHADAYIZ”

Yenişehir’de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yıldırım, iftar programının ardından kahvehaneleri ziyaret etti. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen Yıldırım, “Türkiye’nin ikinci yüzyılına damga vuracak projeler ve dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde sahadayız.

Çocuklarımızın, kadınlarımızın, yaşlılarımızın ve gençlerimizin mutlu yarınlara uyanması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ