Demokrat Zafer

Ahmet Furkan Başdemir, Yılın En İyi Diksiyon Eğitmeni ödülünün sahibi oldu

“Yılın Diksiyon Eğitmeni” dalında ödülü Haberler.com Youtube kanalında içerik üreten sunucu Ahmet Furkan Başdemir aldı. Ahmet Furkan Başdemir ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Bu anlamlı gecede alanında en iyilerle birlikte ödül aldığım için çok mutluyum. Öncelikle DEBA Medya ve ROMA Medya ailesine, Şevval Başar ve Sinem Demir Hanım’a bana bu ödülü layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca sevgili öğrencilerimin her hafta gösterdikleri gayret ve gelişim sebebiyle teşekkür ediyor, ödülümü öğrencilerime armağan ediyorum.” dedi.

Türkiye Avrupa Ödülleri sahiplerini buldu. DEBA Medya yapım şirketi kurucuları Şevval Başar ve Sinem Demir ile Roma Medya yapım şirketi kurucuları ROMA Medya yapım şirketi kurucuları Ramazan Şen, Yakup Karaca ve Bilal Arslan tarafından düzenlenen Türkiye Avrupa Ödülleri 10 Ocak 2022 tarihinde Crowne Plaza Florya’da büyük bir organizasyonla gerçekleşti.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Sanat, spor ve siyaset camiasının yanı sıra iş ve ekonomi dünyasından önde gelen iş insanlarına ödüllerin dağıtıldığı törene ilgi büyüktü. Esra Balamir ve Doğancan Özadlı sunuculuğunda gerçekleşen Türkiye Avrupa Ödül törenine ünlü akını oldu. Zeki SİNCAR,Hakan Peker, Turgay Tanülkü, Mahmut Tuncer, Tanju Çolak, Asena Dere, Selahattin Taşdöğen, Tuncay Gençkalan, Kadir Ezildi, Murat Kurşun, Dilan Polat, Aleyna Dalveren gibi isimler ödüle layık görüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ