Demokrat Zafer

BİGİAD DEPREM YARALARINI SARMAYA DEVAM EDİYOR

BİGİAD Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği depremin ilk gününden beri deprem bölgesinde varlığını hissettirdiği gibi Ramazan ayında Adıyaman da devam eden aşevi her gün bölgede 5 bin kişilik iftar ve sahur vermeye devam ediyor.

HABER OSMAN ÇETİN

BİGİAD Her yıl düzenlediği iftar programını bu yıl depremzede aileler için depremin kalbinde veriyor. Deprem bölgesine giden BİGİAD Genel Başkanı Kemal İnan, Bursa İl Temsilcisi  Kadri Çiftçi ve BİGİAD üyesi Bursa Bitlisliler Dernek Başkanı Mehmet Demir ve çok sayıda BİGİAD üyesi deprem bölgesine gitti.
Bölgede ulaşılması zor olan köylerde, mezralarda, ucra köşedeki çadırları gezen BİGİAD Derneği üyeleri depremzedelere manevi destek yanı sıra maddi destekte sağladı. Başkan İnan ve Yönetimi Adıyaman’da ki 400 yataklı devlet hastanenin bahçesindeki “Aşevinde” depremzedelerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan İnan; “Asrın felaketi olan Kahramanmaraş depreminde 11 ilimiz büyük hasar gördü, çok sayıda insanlarımızı kaybettik, bölgede insanlarımız zor şartlarda hayatlarına devam etmektedir. Ülke olarak herkes elinden geleni yaptı yapıyor yapmaya da devam etmektedir. Bizde ilk günden bu güne kadar üyelerimizin desteğiyle bölgede elimizden geleni yapıyor Ramazandan sonrada desteğimiz devam edecektir. Bölgeden yetkililerle görüştük bilgi aldık en çok neye ihtiyaç olduğu bilgisini aldık. Bundan sonrada neler yapacağımızı deprem bölgesini değerlendirme toplantımızda masaya yatıracağız. Gördüğümüz kadarıyla daha fazla destek sağlamamız gerekiyor.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ