Demokrat Zafer

Türk Rock Müziği’nin Yeni ve Güçlü Seslerinden Rock Kadın Vokali Pınar Azizoğlu 6. Teklisi “ Kır Kalbimi ” ile 2023’e Veda Ederken Yılın Son Vurgununu Yaptı !

İlk single’ı “ Anka”yı 2021 Ağustos ayında yayınlayan Türk Rock Müziği’nin yeni nesil güçlü kadın vokali Pınar Azizoğlu, “ Hiç” isimli 2. single’ından sonra, son çalışmaları “Soy Kalbini Şeytanlarından” , “ Nasıl Bi’ Şey Bu ? ” ve“ Kötüyüz Artık ! ” ile devam ederek diskografisini cesur bir şekilde taçlandırdı.

Daha ilk çalışmalarıyla dikkat çekmeyi başaran sanatçı, kariyerinin en iyi ve en güçlü şarkılarını arka arkaya yayınlamaya devam ediyor.

Sanatçı, son dönemin ilgi çeken ve farklı tarzıyla birlikte şarkı sözü yazarlığını birleştirerek, ses getirmekte oldukça kararlı bir çizgide ilerliyor.

“ Kır Kalbimi ” 2023’e veda ederken tam da kış aylarının melankolisine uygun bir seyirde ve sanatçının sesini daha da güçlü ve ön planda duyabileceğimiz bir ustalıkla işlendiğini daha ilk saniyelerinde bile kanıtlıyor.

Sanatçının yeni single’ında da sound oldukça kuvvetli, yanı sıra sözler ve müzik sanatçının kariyerinde, melankolinin de bünyesinde güçlü bir yere sahip olduğunu ve bunu sunmakta yine oldukça rahat ve cüretkar olduğunu gösteriyor.

Sanatçı, sözleri ve müziği yine kendisine ait olan 6. teklisi “ Kır Kalbimi” isimli çalışması ile 22 Aralık 2023’te dinleyicileriyle buluştu !

Söz & Müzik : Pınar Azizoğlu

Düzenleme : Burak Yarar

Gitarlar & Klavye : Burak Yarar

Kayıt & Mix: Burak Yarar

Mastering: Kubilay Kapsız

Kapak Tasarımı : Arthings Animation Studios & Baver Canberk Baydar

Kapak Fotoğrafı : Gizem Kandemir

Instagram : https://www.instagram.com/pinarazizogluu

Facebook : https://www.facebook.com/pinarazizoglu

Twitter : https://twitter.com/_PinarAzizoglu

Contact : pinarazizoglumanagement@gmail.com

Spotify Şarkı Link :

https://open.spotify.com/intl-tr/track/6Y3uTUM20gjb7ZajMv3Y0P?si=fd232a36d9fb4fad

Youtube :

https://youtu.be/cq66AKThtR0?si=inAf0MINnCNxRRtK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ