Demokrat Zafer

TÜRK EĞİTİM VAKFI ile BAYRAMDA YAPILACAK BAĞIŞLARLA DA ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLALIM!

55 yıldır eğitimde fırsat eşitliği için çalışan Türkiye’nin köklü vakıflarından Türk Eğitim Vakfı (TEV), bayramda yapılacak bağışlarla okul ve aile ili deprem bölgesinde olan 2.525 afetzede bursiyerinin yanı sıra eğitim çağındaki tüm gençlere destek olmayı sürdürecek. Eğitim, yemek, ulaşım ve kitap/kırtasiye bursunu içeren 2.000 TL tutarındaki bir aylık öğrenci destek paketi için internet sitesi üzerinden TEV’e online bağışta bulunulabilir.

Türk Eğitim Vakfı (TEV), her afet sonrasında olduğu gibi, ülkemizi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından da tüm imkânlarını afetten etkilenen bursiyerleri ve eğitim çağındaki tüm gençler için seferber etti.

“Yıkılan hayalleri hep birlikte yeniden inşa edelim. Desteklerinizle afetzede öğrencilerimizin eğitimleri, hayalleri, hikâyeleri yarıda kalmasın!” diyen TEV, afetzede gençler için uzun soluklu, sürdürülebilir desteğin çok önemli olduğuna dikkat çekiyor ve bayram vesilesiyle afet burs fonlarına destek olma çağrısı yapıyor.

TEV Afet Burs Fonlarına Nasıl Destek Olabilirsiniz?

  • TEV Bünyesinde Fon Açmak: Kendi belirleyeceğiniz isimle TEV bünyesinde burs fonu açabilir, afetzede öğrencilere destek olunması amacıyla bağış yapabilir, çevrenizi fonunuzu desteklemeye davet edebilirsiniz. Aileniz ya da kurumunuzun adına açılan fon ile arzu ettiğiniz sayıda öğrenciye uzun süreli destek verebilirsiniz.
  • Yarıda Kalmasın 2023 Burs Fonuna Destek: TEV bünyesinde afetzede öğrencilerin eğitim hayatları boyunca yanlarında olmak üzere açılmış Yarıda Kalmasın 2023 burs fonuna dilediğiniz tutarda bağış yapabilirsiniz.
  • Uzaktan Eğitime Teknoloji Desteği: Uzaktan eğitime erişim sıkıntısı çeken öğrencilere teknoloji bursu ulaştırılmasına ayni ve nakdi bağışlarınızla destek olabilirsiniz.
  • Ders Zili Fonu: Afet bölgelerinde geçici olarak hizmet verebilecek, MEB’den gelen liste ve okul kapasite ihtiyacı doğrultusunda derslik sayısı belirlenen prefabrik okul yapımı çalışmalarımıza destek verebilirsiniz.

Bilgi için:              tev.org.tr

facebook.com/TurkEgitimVakfi

twitter.com/TEVKurumsal

instagram.com/turkegitimvakfi

linkedin.com/turk-egitim-vakfi

youtube.com/user/TEVKurumsal

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ