Demokrat Zafer

SAKIP SABANCI ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ VE 20’NCİ YIL ANMA TÖRENİ 30 NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK

Sakıp Sabancı Aramızdan Ayrılışının 20’nci Yılında Özel Bir Törenle Anılıyor

SAKIP SABANCI ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ VE 20’NCİ YIL ANMA TÖRENİ 30 NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK

Sabancı Üniversitesi Onursal Başkanı Merhum Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 20’nci yılında özel bir törenle anılacak. 30 Nisan, Salı günü gerçekleşecek olan “Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve 20’nci Yıl Anma Töreni” kapsamında önde gelen bilim insanlarının katılımıyla “Sakıp Sabancı’nın Vizyonu: Küreselleşen Dünyamızda Geleceğe Yol Alırken Trendler, Riskler ve Fırsatlar” temalı bir panel düzenlenecek.

Sabancı Üniversitesi Onursal Başkanı, hayırsever iş insanı Merhum Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 20’nci yılında özel bir törenle anılacak. 30 Nisan, Salı günü düzenlenecek “Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve 20’nci Yıl Anma Töreni”, Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’nın konuşmasıyla başlayacak.

Sakıp Sabancı’nın hayatı ve ülkeye kattığı değerler, 20’nci yıl özel anma içerikleri ile aktarılırken tören kapsamında ayrıca “Sakıp Sabancı’nın Vizyonu: Küreselleşen Dünyamızda Geleceğe Yol Alırken Trendler, Riskler ve Fırsatlar” temalı bir panel düzenlenecek.

Panelin konuşmacıları arasında Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Jüri Özel Ödülü kazananları London School of Economics and Political Sciences Ekonomi ve Yönetim Profesörü Lord Nicholas Stern, University College London Davranışsal Değişim Merkezi Direktörü Susan Michie ve Princeton Üniversitesi L.S. Rockefeller İnsani Değerler Profesörü Philip Pettit yer alacak.

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ile ilgili bilgiye award.sabanciuniv.edu adresinden ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ