Demokrat Zafer

BAŞKAN SELVİTOPU’NDAN FORUM GÖZTEPE PROJESİNE DESTEK

Turkmall tarafından Esentepe’de gerçekleştirilecek ve İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını taşıyacak Forum Göztepe’ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’ndan destek geldi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret ederek Forum Göztepe projesinin son durumuna ilişkin bilgi verdiklerini belirten Turkmall Başkan Yardımcısı Mehmet Altunhan, “Sayın Başkan Selvitopu, görüşmemizde Turkmall’un Forum Göztepe’de uyguladığı model sayesinde projede küçük arsa payı sahipleri de daire sahibi olabilecekleri için memnuniyet duyduğunu dile getirdi” dedi.

Hukuk Müşaviri Mürsel Ünlü ve Konak Eski Belediye Başkanı Ahmet Sarışın’ın da katıldığı görüşmenin samimi bir havada geçtiğini belirten Altunhan, şunları söyledi: “Başkan Selvitopu’nu projemizin başlangıcından itibaren düzenli olarak bilgilendiriyoruz. Forum Göztepe için bir yıldır süren uzlaşma görüşmeleri de sonuçlandı ve üçte iki çoğunluk sağlandı. Proje şu anda Bakanlığımızın onayına sunuldu. İnşaallah, kısa bir süre içinde plan onayı alıp, kentimizin çehresini değiştirecek bu önemli projede tüm İzmirliler’in katılımıyla temeli de hep beraber atacağız”

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak

Alışveriş merkezi, rezidans, konut ve karma projeleriyle 30 yıldır ülkemizde ve dünyada 12 milyon metrekarelik proje inşa ederek toplamda 8 milyar dolardan fazla yatırım yapan ve sektörde 30 yılı geride bırakan Turkmall’un İzmir’e armağan ettiği Forum Göztepe, sosyal alanlar, alışveriş ve modern yaşamı bir arada sunacak örnek bir proje özelliği taşıyacak.

Esentepe mahallesinde toplam 5,5 hektarlık alanda, 222 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 2,5 milyar lirayı aşan bütçesiyle dikkat çeken Forum Göztepe, meydanı, sokağı ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam merkezi oluşturacak. İzmir’in ihtiyaçlarına cevap verecek, modern mimariye sahip ve sağlam zemin üzerinde kurulacak projede bin 450 konut olacak. Ticari alanlar, ofis alanları sosyalleşmeye olanak sağlayacak mekanlar, her daire için bir kapalı otopark gibi pek çok özelliği bir arada sunulacak. Forum Göztepe, hem çevre yoluna hem de metroya ve sahile yakın bir konumda olmasıyla ulaşım avantajı da sunacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ