Demokrat Zafer

MEMLEKET PARTİSİ’NDEN M. KEMALPAŞA’YA ÇIKARMA

Memleket Partisi Bursa İl Teşkilatı, 28. Dönem 1. Bölge Milletvekili adaylarıyla birlikte, Mustafakemalpaşa’ya ziyaret gerçekleştirerek, ilçe seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Memleket Partisi Bursa Teşkilatı’nın yeni durağı Mustafakemalpaşa oldu. 28. Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayları Özcan Özel (Yalova Milletvekili), Ruşen Sever, Deren Pakize Karakaya, Ahmet Atalay, Cevdet Şen, Alp Gümüş, Zeynep Gökmen, Umar Batınay Ereğilmez, Ali Kağanaslanoğlu, Berkay Desobalı ile beraber ilçeye ziyaret gerçekleştiren partililerin ilk durağı Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği oldu.  Dernek Başkanı İlham Ökdem ve üye muhtarlarla bir araya gelen, Memleket Partisi temsilcileri, bölge halkının sorunlarını dinledi, çözüm önerileri sundu.

VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

Muhtarları ziyaret ettikten sonra Mustafakemalpaşa’da kurulan pazarda esnafla bir araya gelen partililere, vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Memleket Partisi’nin hedeflerini ve projelerini ilçe sakinlerine anlatan milletvekili adayları, Genel Başkan Muharrem İnce’nin selamını ileterek, seçimlerde destek istedi.

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Pazar ziyaretinin ardından Mustafakemalpaşa İlçe Seçim Ofisine gelen partililer, burada görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Yalova Milletvekili Özcan Özel, Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Ümit Akkuş, Milletvekili Ruşen Sever ve İlçe Başkanı Erhan Acet’in kurdelesini kestiği açılışın ardından kürsü konuşmalarına geçildi. Selamlama konuşmasını İlçe Başkanı Erhan Acet gerçekleştirirken, milletvekili adayları sırasıyla kürsüye gelerek kendisini tanıttı.

BAL-GÖÇ’TE SICAK KARŞILAMA

Açılış sonrası BAL-GÖÇ Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Memleket Partisi Bursa Teşkilatı, Başkan Hüseyin Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Sıcak bir karşılama ile karşılaşan milletvekili adaylarının kendilerini tanıtması ile başlayan ziyarette, Mustafakemalpaşa’da yaşayan Balkan göçmenlerinin sorunları ve beklentileri konuşuldu, çözüm önerileri sunuldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ