Demokrat Zafer

ŞEFİKA KESKİN; ONUR ŞENER CİNAYETİNE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Türkiye Değişim Partisi Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Gölge Milli Eğitim Bakanı Şefika Keskin öldürülen müzisyen Onur Şener’in katilleri için sert sözler söyledi. Keskin olayla ilgili yaptığı açıklamada: “Nasıl olur böyle bir şey aman Allahım dedirten toplumun hangi uçuruma doğru sürüklendiğini bize acı bir şekilde gösteren canice bir olay daha yaşandı ülkemizde .Eğitim herşeydir ama demekki insanın hamurunda eğitimi özümsemek olmalı.İki müfettiş bir mühendis akşam müzik dinlemeye gidiyorlar ve istedikleri şarkıyı çalmadı diye bardak kırıp bir baba olan müzisyeni öldürüyorlar .Hangi kelimeyle hangi üslupla tepki vereceğimi bilemiyorum.Sadece şu soruyu soruyorum: “Biz nereye gidiyoruz?
Bu geldiğimiz nokta nasıl kişisel ve toplumsal bir travmadir?
Ve biz bu noktaya nasıl geldik ?
Sebep ne? ”
Eğitim öncelikle vicdan ve ahlak sorumluluğunu edinmektir.Eğitim sevgi ve saygıyı bilmektir.Eğitim görgüyü arttırmaktir.Eğitim davranislari doğru şekillendirme yöntemleridir.
Müfettiş olmuş. Mühendis olmuş ama insan olamamış hatta cani olmuşlar .Demekki eğitimsizler.
Okul bitirmek,meslek sahibi olmak yetmiyor.Bu okulları bitirirken önce vicdan ,merhamet ve insanlık öğretmek gerek ..
Bir müzisyen naif insandır, duyguludur ve özel yetenekleri olan insandır. Müzisyen sevgiyi saygıyı bilir vicdanlidır.
Değerli müzisyenimize Allah’tan rahmet diliyorum.Onu öldüren canilerin cezalarını en ağır şekilde çekmelerini istiyorum.
Müzisyenimizin acılı ailesine sabırlar diliyorum.
Böylesine akıl dışı vicdan dışı olayların yaşanmayacağı bir ülke hayal ediyorum . Türkiye Değişim Partisi olarak bu hayalimizi gerçekleştireceğimiz sağlıklı bir toplum için çalışıyoruz. Bu toplum er geç fabrika ayarlarına geri dönecektir .Kararlıyız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ