Demokrat Zafer

‘EN İYİSİ’ ÇİĞDEM GÜNAL

İş, sanat, spor, siyaset ve televizyon dünyasının en başarılı ve önde gelen isimleri Uluslararası İş İnsanları Zirvesi’nde bir araya geldi. Bu yıl yaptığı özel işlerle dikkat çeken başarılı sunucu Çiğdem Günal ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Spor Programı’ ödülüne layık görüldü.

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimler Uluslararası İş İnsanları Zirvesi’nde bir araya geldi. Blue&Black medyanın organizasyonu Gizem Özdilli ve Gökay Kalaycıoğlu’nun başarılı sunumuyla gerçekleşen görkemli gece de birçok ünlü isim de boy gösterdi.

Törende, sanat, spor, siyaset ve televizyon dünyasının en başarılı isimleri ödüllendirilirken bu yıl yaptığı özel işlerle dikkat çeken Tivibu Spor Spikeri Çiğdem Günal da ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Spor Programı’ ödülüne layık görüldü.

2021 yılında birçok özel röportaj ve başarılı yayınlara imza atan başarılı sunucu, son 1 ay da üçüncü kez ödüllendirilirken, yaşadığı mutluluğu da gizleyemedi. Ödül konuşmasında, Tivibu ailesine özel teşekkürlerini sunan Günal, yeni yayın döneminde de özel işlerle adından söz ettireceğe benziyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ