Demokrat Zafer

2’ci Bölgede “Kaya” Gibi Aday! “Pes Etmek Yok!”

Genç Parti Orhaneli İlçe Başkanı Atike Kaya, 2023 seçimlerinde milletvekilliği için aday oldu. Genel Merkez takdiri ile ilçesi 1’ci bölge olduğu halde 2’ci bölgeden adaylığı tescil edilen Atike Kaya yaptığı açıklamada; “Adım Atike Kaya, Bursa Orhaneli doğumluyum.
Bursa Osmangazi de ikamet eden, iş yerimde Osmangazi de bulunan bir bayanım.
Doğduğum büyüdüğüm ilçem sebebi ile 1 dönem Genç Parti Orhaneli ilçe başkanlığı yaptım, ilk defa Orhaneli de kadın ilçe başkanını Genç Parti çıkarttı. Kadınların sesi olabilmek için her türlü nakdimi vaktimi harcadım. Helali hoş olsun. Genel seçimler de Genç Parti Kurucu liderimiz sayın Cem Cengiz Uzan başkanımın biz ilçe başkanlarına gösterdiği teveccühü ile il başkanımıza verilen talimatla millet vekili dosyalarınızı verdik. Yine sayın Cem başkanımızın talimatı üzere il başkanlarımıza dosya hazırlanması ile verilen süreçte şahsım 2. Bölgeye 4 sıraya düşmüş. Görev kutsaldır. Ben Genç Partiye inandım, güvendim Osmangazi, Dağ Yöresi, Orhaneli, Büyükorhan seçmeni şahsıma güvendi. 2 günden beri vermiş olduğunuz tepkiniz için lütfen sizden sukünet diliyorum.
Emeklerimiz boşa gitmeyecek. Az sabır halik bilmezse malik bilir. Değerli üyelerim Genç Parti sevdalıları 1. Bölgede yapmış olduğumuz hiç bir çalışma boşa gitmeyecek. İş yerime Desteğe gelmiş olmanız beni onure etti. Sizden ricam 2. Bölge de kurulu 2 ilçemiz var Gemlik ilçe başkanlığı ve Gürsu ilçe başkanlığına giderek desteğinizi verin bu ülkenin tek kurtuluşu sayın Genç Parti Kurucu liderimiz sayın Cem Cengiz Uzan’dır. Pes etmek yok. Başaracağız!”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ