Demokrat Zafer

Muhteşem Süleyman 21 Yıllık İktidara Yüklendi; “Kök Söktüreceğiz! Yurttaşa Olan Borcunuzu Kuruşu Kuruşuna Ödeyeceksiniz!”

27. Dönemde Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Süleyman Ayyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda Aday Adaylığını açıkladı.  Yıllarca emek mücadelesinin içerisinde yer alan ve 27. Dönemde Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Süleyman Ayyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda Aday Adaylığını açıkladı. Bursa’nın hem sendikal hem de emek ve demokrasi mücadelesinde yakından tanıdığı Süleyman Ayyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda Milletvekili Aday Adaylığı’nı açıkladı. Bir önceki dönemde 2. Bölge 5. Sıradan aday olan Ayyılmaz’ın aday adaylık açıklamasına çok sayıda Cumhuriyet Halk Partili’nin yanı sıra dernek ve sendika temsilcileri de katıldı.

Hesabı Kapatacaklar!

Hakça bölüşebilmek için, hukuk için, adalet için Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2. Bölge aday adayı olduğunu açıklayan Süleyman Ayyılmaz;” 8 Mart 1969 tarihinde, Artvin’in Ardanuç İlçesi Aşağı Irmaklar Köyü’nde doğdum. İlk ve orta okulu köyümde liseyi Trabzon da, Yüksek Öğrenimimi  de Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümün de tamamladım.Ayrıca Eskişehir Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu’nuda bitirdim. İş hayatıma 15 Eylül 1993 tarihinde İstanbul Defterdarlığı Mecidiyeköy Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde başladım. 1993 yılından itibaren hem sendikal hem de emek ve demokrasi mücadelesinin hep içerisinde yer aldım. 1995 yılında tayin isteyerek Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı (Eski Bursa Defterdarlığı), Çekirge Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atandım. Vatani görevimi 1996 ve 1997 yıllarında tamamlayarak görevime geri döndüm. 21 yıl Çekirge Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde görevimi aralıksız yaptıktan sonra, 18 Nisan 2018’de istifa ederek, 27. Dönem Bursa 2. Bölge 5. sıra Milletvekili Adayı oldum. 2018 Genel Seçimlerinden sonra 1 Temmuz 2018’de tekrar görevime döndüm ve 15 Mart 2023 tarihinde emekli olana kadar çalışmaya devam ettim.

1999 yılında aynı dairede birlikte çalıştığım Gülçin Ayyılmaz ile gerçekleşen evliliğimizden 2000 doğumlu Deniz Can isimli bir oğlumuz var.

Uzun yıllar kamu emekçileri mücadelesinde yer aldım. KESK’e bağlı Büro Emekçileri Sendikası Bursa Şube Başkanlığı ve KESK Bursa Şubeler Platformu Dönem Sözcülüğü görevlerini yürüttüm. Emek ve demokrasi güçleriyle birlikte birçok eylem ve etkinlikler gerçekleştirdik. Milletvekili olduğumda emek mücadelesinin içinden gelen birisi olarak, yıllardır omuz omuza olduğumuz emek ve meslek örgütleri başta olmak üzere, Bursa’nın demokratik kitle örgütleriyle sürekli iletişim halinde olacağız, bu anlamda bir koordinasyon merkezi oluşturacağız.

Bursamız uzun zamandır hak ettiği değeri göremiyor. Sanayisiyle, tarımıyla ve turizmiyle ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlamasına karşın, genel bütçeden alması gereken desteği alamıyor. Bursa Halkımızın ürettiği emeğin karşılığını alabilmesi için adayım.

Ülkemiz büyük bir ekonomik kriz ve buhranın içinden geçerken, ne yazık ki 11 ilimizde gerçekleşen deprem felaketi ve ardından Şanlıurfa ilimizde ki sel felaketinde, birçok yurttaşımızı kaybettik. Acımız büyük bu acımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Dayanışma yaşatır, dayanışmayı büyüteceğiz yaralarımızı hep birlikte saracağız.

Ülkemizde huzurun toplumsal barışın ve kardeşliğin yükselmesi için adayım.

Temel hak ve özgürlüklerin kazanılması için adayım.

Hakça bölüşebilmek için, hukuk için, adalet için Cumhuriyet Halk Partimizden 2. Bölge aday adayıyım.

  1. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde birleşe birleşe kazanacağız, bu topraklara tekrar barışı getireceğiz, ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk’ten miras olan muhasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız.

Hep birlikte başaracağız.14 Mayıs’ta Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracak, tüm ülkemize huzur, barış ve refah getireceğiz.

15 Mayıs sabahından itibaren güzel günler göreceğiz, güneşli günler.

Tüm İslam alemine barış ve kardeşlik içerisinde geçecek bir Ramazan dilerim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ